Utegla se

Teško je ne gledati u bujni dekolte slavne reperice kad on doslovno viri na sve strane

Nicki Minaj i Kenneth Petty (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Kenneth Petty (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Minaj i Kenneth Petty (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Kenneth Petty (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (FOTO: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (FOTO: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Getty Images) Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Profimedia) +0 Nicki Minaj (Foto: Getty) Galerija

Nicki Minaj stigla je na dodjelu nagrada Billboard Women In Music u jako uskoj haljini s dubokim dekolteom.

Što to u Kaliforniji puca po šavovima? Dekolte reperice Nicki Minaj!

Pogledaj i ovo Jessica Simpson (Foto: Instagram) "Smučilo mi se" Bijesna zbog kritika dekoltea iz kojeg su joj grudi umalo ispale, a koji je ponosno prošetala još 2007. godine

Prošlog četvrtka u Los Angelesu održana je dodjela nagrada Billboard Women In Music, koja je okupila brojne slavne dame na crvenom tepihu.

Najviše pažnje pokupila je reperica Nicki Minaj u crnoj haljini koja je doslovno pucala po šavovima na njezinu tijelu poznatom po zanosnim oblinama.

Preciznije, ovoga puta u prvom planu nije bila njezina stražnjica, već bujni dekolte u koji se sigurno gledalo jer je bio posvuda.

Reperica je, kao i uvijek, imala nešto jaču šminku te lažne šiške, a iako je odjevna kombinacija upitna, čini se da glazbenici itekako godi bračni život s kontroverznim kolegom Kennethom Pettyjem, za kojeg se udala nakon svega godinu dana veze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Problem je samo u tome što Kenneth ima zastrašujuću kriminalnu prošlost. Reper je, naime, nekoliko puta boravio u zatvoru, a prvi put tamo je otišao 1995. godine zbog optužbi za silovanje. I njemu i žrtvi tada je bilo svega 16 godina, a ona je sama otkrila kako se to dogodilo u kupaonici te kako je dotični u ruci držao nož za slučaj da pokuša pobjeći.

Kao da silovanje za koje je dobio četiri godine zatvora nije samo po sebi previše, u njegovu dosjeu stoje i prijetnje, pucnjava te fizički obračuni.

Samo se nadamo kako je prošlost kod njega doista prošlost.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene