Pa kako?

Američki komičar postao otac deveti put! Prije mjesec dana rodilo mu se jedno, a do kraja godine treba stići još dvoje djece

Nick Cannon Nick Cannon Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Nick Cannon (Foto: Getty Images) +0 Nick Cannon Galerija

Američki zavodnik Nick Cannon objavio je vijest da mu se rodilo deveto dijete, do kraja godine trebalo bi mu stići još dvoje djece!

Američki voditelj i komičar Nick Cannon objavio je sretnu vijest kako mu je u obitelj stiglo njegovo deveto dijete. Međutim, sreći nije kraj jer bi do kraja godine trebalo stići još dvoje djece.

Pogledaj i ovo Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Mobitel ga otkrio Zaljubili su se mladi i na početku slave, ludo se voljeli, a onda je otkrila da ju je mjesecima varao

Svoje deveto dijete, sina Onyxa Ice Cole Cannona dobio je u vezi s manekenkom LaNishom Cole.

Sretni tata vijesti je objavio na svom Instagram profilu objavivši fotografiju iz rodilišta uz opis: ''Predstavljamo Onyxa Ice Cole Cannona. Bog je meni i LaNishi dao privilegij da primimo anđela na zemlji Zaklinjem se kako ću ovo dijete čuvati, o njemu se brinuti, štititi ga i voljeti''.

Objavu možete vidjeti na Nickovom Instagram profilu.

Međutim, vijesti o rođenju djeteta ovog voditelja nekima su već postale naporne, a Nick do kraja godine treba dočekati još dvoje djece i to s dvije različite žene.

Idućeg mjeseca na svijet bi trebala stići beba koju očekuje s bivšom djevojkom Abby De La Rose. S njom iz prijašnje veze ima već dvoje djece, blizance Ziona i Zilliona koji su se rodili prošle godine.

Nakon nje, još jedno dijete Nicku bi trebala roditi i manekenka Britanny Bell. S njom također ima dvoje djece, 2017. dobili su sina, a 2020. godine djevojčicu.
Prije nešto više od mjesec dana, Nick je postao otac djeteta s manekenkom Bre Tiesi. Ona se na svom Instagram profilu pohvalila kako je rodila kod kuće bez lijekova te da je za nju to bilo novo i osnažujuće iskustvo.

Inače, Nick je priznao da živi u poliamoriji, koja podrazumijeva da održava nekoliko intimnih veza s različitim partnericama koje to sve odobravaju, i tvrdi da ne vjeruje u brak.

"Vjerujem da su veze i u najvećoj mjeri brak stvoreni da bismo zadovoljili žene. Cijeli život pričaju o tome kako da uhvate muža. A mi se samo pojavimo, čak i na svom vjenčanju - ja sam samo bio dio svega toga", zaključio je Nick u jednom od intervjua prije nekoliko godina.

Svoju prvu djecu dobio je s poznatom pjevačicom Mariah Carey. 2011. godine Mariah je rodila blizance.

Svoje sedmo dijete dobio je s Aylsseom Scott, međutim, nakon njegova rođenja 2021. godine zadesila ih je velika tragedija, a maleni Zen ubrzo je preminuo od tumora na mozgu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton +21 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Zanimljivosti Pogledajte kako je Kate odala počast princezi Diani, odabrala je baš detalj koji je obilježio poveći skandal!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene