Nestao je iz javnosti

Nakon dugo vremena osvanula nova fotografija Marijana Bana, pogledajte kako danas izgleda legendarni frontmen Daleke obale

Marijan Ban i Neno Belan Marijan Ban i Neno Belan Facebook 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marijan Ban i Neno Belan Marijan Ban (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Marijan Ban - 1 Marijan Ban - 2 Marijan Ban - 3 Marijan Ban - 4 Marijan Ban - 5 Marijan Ban - 6 Marijan Ban - 7 Marijan Ban - 8 +5 Marijan Ban - 9 Galerija

Neno Belan na svojem profilu na Facebooku pohvalio se fotografijama s druženja s Marijanom Banom, kojeg dugo nismo vidjeli.

Pjevača Marijana Bana ne viđamo često otkako je otišao iz Daleke obale, a sada je nakon dugo vremena osvanula njegova nova fotografija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Daleka Obala - 1 nemaju rok trajanja Daleka obala nakon više od dva desetljeća stanke u eter lansirala novi album: "Ban je tu stalno uz nas"

Njegov kolega i prijatelj Neno Belan zabilježio je njihovo druženje i objavio fotke na svojem profilu Facebooku.

"Moj najdraži hrvatski kantautor i dobar prijatelj, Marijan Ban, poklonio mi je knjigu s notama i tekstovima njegovih pjesama, a dobio sam i posvetu... Fala!" napisao je Belan uz fotku na kojoj pozira s nasmijanim Banom.

"Bravo za Bana", "Što je s Banom? Nigdje ga nema!", "Veliki Ban", neki su od brojnih komentara ispod objave.

Njegov bivši bend nedavno je nakon više od dva desetljeća objavio novi album naziva "Kao sad", a naslovnicom su odali počast Banu, s kojim ih veže neraskidiva nit iako ih je napustio 2001. godine.

''Ova dama u cvjetnoj haljini, to je jedan crtež koji je radila jedna gospođa, jedna slikarica, sad već u poznim godinama, Marija Bombaredlli iz Splita, koja visi u Banovoj kužini. Znači, otkad ja znam za Banovu kužinu, znam za tu sliku, svi znamo za nju. I onda sam rekao da bude ona dio te priče. I onda sam ja bio do Bana, ja sam slikao, skenirao i docrtao Split", ispričao je za IN magazin novi pjevač Daleke obale Jakša Kriletić Jordes.

"Ban je tu stalno uz nas. Njegova aura tu je sveprisutna cijelo vrijeme, nemoguće ju je zaobići u nijednom koraku, tako da nek' bude i na omotu", dodao je.

Daleka obala sprema se za nastup u Velikom pogonu Tvornice kulture, kojim će u petak, 9. prosinca zaokružiti sjajnu koncertnu godinu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene