Romantičan potez

Farmer koji je iznenadio Maju Bajamić ljubavnim pismom otkrio nam je sadržaj, ali i vidi li se u vezi s njom

Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 1 Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 1 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 3 Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 2 +0 Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 1 Galerija

Silvio Krstanović iz showa "Farma More i Maslina" ispričao nam je sve o odnosu s Majom Bajamić i pismu koje joj je dao noć prije odlaska u izolacijsku kućicu.

Noć prije odlaska u izolacijsku kućicu natjecatelj "Farme" Silvio Krstanović napisao je pismo Maji Bajamić u kojem joj je otvorio dušu i priznao osjećaje. 

Pogledaj i ovo Josip Šečić Bila je to čista sreća Farmu iznenada napustili Maja i Josip, njemu je žao: "Htio sam se boriti za tih pola milijuna''

Maji je pismo donio Prince, a nakon čitanja na njega je reagirala na lijep način. Silvio nam je otkrio kako se odlučio na taj romantični potez. 

"Što smo više bili na 'Farmi', primijetio sam da je Maja postajala sve bliskija sa mnom u razgovorima. Znali smo imati intimne i duboke razgovore u kojima smo se otvarali jedno drugome. Razgovor s njom uštedio mi je mjesece i godine traženja i razmišljanja o nekim životno bitnim pitanjima. Ona mi nikad ne bi dala odgovor, nego bi me svojim intelektualnim sposobnostima navela na razmišljanje kako bih sam došao do zaključka. Jednostavno sam joj imao potrebu zahvaliti na svemu u slučaju da ispadnem u duelu", ispričao je. 

Fitness-trener je istaknuo da pismo i dalje postoji, da je kod Maje i da zna kako ga ona čuva. Otkrio nam je i dio sadržaja i kakve je osjećaje priznao pjevačici. 

"Ne sjećam se svih detalja, ali znam da sam iskazao veliku zahvalnost i poštovanje za sve dane koje smo proveli zajedno. Isto tako, kako sam joj prethodne večeri rekao da mi se sviđa, na što je ona reagirala sretno, ali začuđeno što joj to prije nisam rekao. Htio sam joj to opet napisati i podsjetiti je zašto mi se svidjela. Odgovarala mi je njezina energija, koliko god vatrena bila. Osmijeh i oči su prva i najbitnija karika u svemu što je stvorilo tu početnu iskru. I najvažnije od svega - iskrenost koju je od mene maksimalno tražila, pa sam znao u trenucima ostati nedorečen. Zbog toga mi je i dvaput dala kamen pri biranju duelista", rekao je Silvio. 

Maja je rekla da se osjeća romantično i strastveno nakon što je pročitala pismo pa nas je zanimalo što je rekla osobno Silviju i misli li on da će se iz toga razviti ljubavna veza. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭕SK Fitness ®️| Coaching™️ (@silvio_krstanovic_fitness)


"Za Majine osjećaje nisam znao sve dok se nismo vidjeli. Iako sam mogao naslutiti kako će se situacija dalje odvijati, nisam prepuštao ništa slučaju, jednostavno volim kad imam 100-postotnu sigurnost. Nakon što smo se vidjeli, Maja mi je potvrdila očekivanja i bio sam oduševljen njezinim reakcijama. Nikad se ne zna što bi moglo proizaći iz toga. Držim se poznate izreke 'bit će onako kako treba biti'. Imamo dobar odnos, kao što smo ga oduvijek imali", ispričao je. 

Fitness-trener ranije je rekao da nakon osmogodišnje veze neće uletjeti u nešto novo, osim ako mu se ne ukaže neka žena koja će mu odgovarati u svakom aspektu. 

"Držim se i dalje toga. Ta žena mora mi odgovarati u svakom aspektu. Moram je osjetiti na istoj frekvenciji - duhovno, fizički, psihički i mentalno. I moramo si biti uzajamna podrška. Biti najbolji prijatelji u svim situacijama i gurati jedno drugo naprijed. Maja je cura koja ima sve navedeno i drago mi je što sam uspio ostvariti intimnu povezanost s njom", zaključio je Silvio. 

Farmu ne propustite večeras na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Walker (Foto: AFP) Vin Diesel, Paul Walker (Foto: Getty Images) +0 Paul Walker (Foto: AFP) Celebrity Poginuo je prije sedam godina u stravičnoj nesreći, a njegova kći ga se često prisjeća s divnim slikama
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene