Tragična priča

Muž joj je iznenada umro dok je nosila njihovo 3. dijete, dan nakon godišnjice braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Natascha McElhone rodila je sina samo pet mjeseci nakon smrti svoga supruga, plastičnog kirurga Martina Hirigoyena Kellyja.

Glumica Natascha McElhone vodila je miran obiteljski život s mužem, plastičnim kirurgom Martinom Hirigoyenom Kellyjem, i očekivali su treće dijete kada joj se život u času promijenio. 

Naime, samo dan nakon njihove 10. godišnjice braka Kellyja je na tlu, kod vrata njegove kuće u zapadnom Londonu pronašao prijatelj i kolega. Odveo ga je u bolnicu Chelsea i Westminster u kojoj su obojica radili, no nije mu bilo pomoći, iako je bio uvijek u dobroj formi i zdrav. Martin je preminuo 20. svibnja 2008. u 43. godini života od, kako je obdukcija pokazala, bolesti srca. 

Samo pet mjeseci nakon muževe smrti, u listopadu Natascha je rodila trećeg sina Rexa. Glumica je ranije rodila njihove sinove Theodorea i Otisa. 

McElhone, koja je najpoznatija po filmovima "Trumanov show" i "Solaris", mužu je nakon njegove smrti počela pisati pisma. Ponekad je bilježila svakodnevne stvari koje su se događale njoj i djeci, a nekad kako se ona i sinovi nose sa svojim gubitkom. 

Pisma je pretvorila u knjigu "After You: Letters of Love, and Loss, to a Husband and Father". Objavila ju je u srpnju 2010. i u 51. godini života Natascha nije pronašla novu ljubav prema pisanju stranih medija, a 2016. je progovorila o svojoj tragediji. 

"Trenutačno postojimo samo moji sinovi i ja. To bi se moglo promijeniti, apsolutno. Dobra sam u traženju sreće. Idem naprijed s nadom", ispričala je glumica. Objasnila je kako je imala potrebu napisati pisma, a onda ih i pretočiti u knjigu. 

"Bila sam potpuno uništena. Tako sam se nosila s gubitkom i kasnije mi je bilo važno to objaviti kako bih opovrgnula neke pogrešne stvari koje su pisali ljudi, a nisu ga poznavali. Ne osjećam kajanje jer je ta knjiga ugledala svjetlo dana. Pomogla je i nekim ljudima, što je bio dodatni bonus", zaključila je Natascha. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +0 Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene