Natascha McElhone rodila je sina samo pet mjeseci nakon smrti svoga supruga, plastičnog kirurga Martina Hirigoyena Kellyja.


Glumica Natascha McElhone vodila je miran obiteljski život s mužem, plastičnim kirurgom Martinom Hirigoyenom Kellyjem, i očekivali su treće dijete kada joj se život u času promijenio. 

Naime, samo dan nakon njihove 10. godišnjice braka Kellyja je na tlu, kod vrata njegove kuće u zapadnom Londonu pronašao prijatelj i kolega. Odveo ga je u bolnicu Chelsea i Westminster u kojoj su obojica radili, no nije mu bilo pomoći, iako je bio uvijek u dobroj formi i zdrav. Martin je preminuo 20. svibnja 2008. u 43. godini života od, kako je obdukcija pokazala, bolesti srca. 

Samo pet mjeseci nakon muževe smrti, u listopadu Natascha je rodila trećeg sina Rexa. Glumica je ranije rodila njihove sinove Theodorea i Otisa. 

McElhone, koja je najpoznatija po filmovima "Trumanov show" i "Solaris", mužu je nakon njegove smrti počela pisati pisma. Ponekad je bilježila svakodnevne stvari koje su se događale njoj i djeci, a nekad kako se ona i sinovi nose sa svojim gubitkom. 

Pisma je pretvorila u knjigu "After You: Letters of Love, and Loss, to a Husband and Father". Objavila ju je u srpnju 2010. i u 51. godini života Natascha nije pronašla novu ljubav prema pisanju stranih medija, a 2016. je progovorila o svojoj tragediji. 

"Trenutačno postojimo samo moji sinovi i ja. To bi se moglo promijeniti, apsolutno. Dobra sam u traženju sreće. Idem naprijed s nadom", ispričala je glumica. Objasnila je kako je imala potrebu napisati pisma, a onda ih i pretočiti u knjigu. 

"Bila sam potpuno uništena. Tako sam se nosila s gubitkom i kasnije mi je bilo važno to objaviti kako bih opovrgnula neke pogrešne stvari koje su pisali ljudi, a nisu ga poznavali. Ne osjećam kajanje jer je ta knjiga ugledala svjetlo dana. Pomogla je i nekim ljudima, što je bio dodatni bonus", zaključila je Natascha. 

Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili Monika Kravić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Monika Kravić i Mario Mamić (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Monika Kravić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) +3 Monika Kravić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju