Javila se i Maja Spahija

ELITNA PROSTITUCIJA Miss Crne Gore javno objavila degutantne poruke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Baš kao i Nataša, i naša misica Maja Spahija odmah se javila u komentaru te priznala da je i ona jedna od onih kojoj se javila dotična dama.

Nataša Milosavljević, Miss Crne Gore, odlučila je javno objaviti poruke koje joj stižu u inbox na društvenoj mreži Facebook. Iako se o elitnoj prostituciji ne priča često, čini se da velik broj naših manekenka ima problema s degutantnim porukama i sumnjivim 'ponudama za posao' i to na dnevnoj bazi.

Pogledaj i ovo Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Mamina slika i prilika! Studira u Milanu i prelijepa je: Dikan se pohvalio kćeri Lanom i nazvao ju svojim suhim zlatom

Baš kao i Nataša, i naša misica Maja Spahija odmah se javila u komentaru te priznala da je i ona jedna od onih kojoj se javila dotična dama. Naime, u porukama koje im stižu dotična nudi vikend u Singapuru s klijentom koji živi u Aziji, a spreman je platiti business class avionsku kartu, hotel od pet zvjezdica, restorane, izlaske i zezanciju, a cijena naravno nije problem.

'Nadam se da će i ova 'dama' i sve ostale 'dame' i 'gospoda' shvatiti javnu, jako jasnu poruku i moj stav. Očito da drugačije nije moguće objasniti. Neću otkrivati ime ni broj ovog puta ali što ne znači da neću nastavi li se. Jučer u toku dana dobijem poruku da ima jedna jako dobra ponuda za posao ako sam zainteresirana. Očekujem da je u vezi moga posla kojim se bavim, a to je isključivo i samo modeling. Poruka koja mi stiže, malo je reći užasava me. Spreman je platiti koliko god ti želiš? Ali ja nemam cijenu i ne možete me kupiti. Zatim bussiness klasom se ne vozim, hotele sa 5 zvjezdica ne volim jer bolja je usluga i opuštenije je osoblje u hotelima sa 4*. Misicama koje su bile i koje vode takav život želim puno zdravlja i neka nastave ako ih ispunjava. JA nisam one, a one nikada neće biti JA. Iako ne vjerujem u to što kažete, dok ne vidim svojim očima. Rekoste restorani, izlasci,zezancija? Ni od toga ne patim da moram po svaku cijenu da ručam u skupim restoranima, da izlazim na najbolja mjesta. Evo baš večeras planiram da izađem u jedan lokal, a nije u Singapuru već u mom gradu. Ali bit će mi kao da sam u najboljem lokalu na najboljoj destinaciji jer ću biti okružena prijateljima, normalnim ljudima a ne polusvijetom kao te vaše', napisala je Nataša, a u komentarima se javila i Maja Spahija, Miss Hrvatske 2015.

'Meni dotična A.L. šalje iste poruke već danima. Sad zamisli koliko ima naivnih cura koje bi pristale na ovo. Užas'.

Pogledajte i seksi fotografiju voditeljice koja je srušila Instagram.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene