Konačno!

Natali Dizdar otkrila je predivne vijesti sa svojim partnerom: ''I ovo se dogodilo!''

Natali Dizdar i William Perge - 3 Natali Dizdar i William Perge - 3 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar i William Perge - 1 Natali Dizdar i William Perge - 2 Natali Dizdar i William Perge - 4 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar - 3 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar - 3 In Magazin: Natali Dizdar - 6 +5 In Magazin: Natali Dizdar - 5 Galerija

Natali Dizdar iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu objavivši sretnu vijest kako se zaručila za svog dugogodišnjeg dečka Williama Pergea.

Pjevačica Natali Dizdar razveselila je sve svoje vjerne obožavatelje novom objavom na svom Instagram profilu te otkrila kako je pristala na jedno od najvažnijih pitanja u životu: ''Hoćeš li se udati za mene?''.

Pogledaj i ovo Natali Dizdar 13. veljače Valentinovo uz hitove jedne od najromantičnijih zvijezda: Natali Dizdar ponovo pred zagrebačkom publikom

Natali je na pitanje pristala svom dugogodišnjem dečku Williamu Pergeu, a novi zaručnici pozirali su nasmiješeni i veseli s prstenom na Natalinoj ruci za Instagram.
''I ovo se dogodilo!'', napisala je Natali u opis fotografije uz emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ɴᴀᴛᴀʟɪ ᴅɪᴢᴅᴀʀ (@natalidizdar)

U komentarima su uslijedile čestitke, a javila joj se i kolegica Ivana Kindl koja je napisala: ''Ajme divno, čestitam!'', a čestitala joj je i pjevačica Vanna.

Natalin dečko je Francuz, a svoj privatni i ljubavni život pjevačica voli skrivati za sebe. Ipak, za In magazin je jednom progovorila o svom dečku.

''Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma", izjavila je Natali.

Upravo zbog dečka Williama, Natali je posljednjih nekoliko godina putovala više nego inače, često provodeći vrijeme u New Yorku gdje je William radio ili u Francuskoj iz koje je rodom. Na kojoj će se adresi skrasiti, ni sama još ne zna.

''On najviše voli Dalmaciju, naše otoke i ''Smak svita'' od TBF-a'', otkrila je pjevačica simpatičnu informaciju o svom dečku za Večernji.hr.

Podsjetimo, za vezu ovog para saznalo se još prije četiri godine, ali pjevačica veće detalje od ovoga vješto sakriva od javnosti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tiggy Legge-Bourke - 1 Tiggy Legge-Bourke - 2 Tiggy Pettifer i princ Harry (Foto: Getty Images) Tiggy Legge-Bourke - 3 +1 Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Zanimljivosti Princeza Diana umrla je vjerujući u veliku laž o svojem suprugu: "To je jedna od najbolje odigranih prevara u povijesti"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +22 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene