Hrvatska pjevačica

Hrvatska pjevačica osvojila je svjetske glazbene ljestvice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska pjevačica Anita Ropero osvojila je publiku u Dubaiu.

Novi singl 'Love in your 2K14' eyes poznate zagrebačke pjevačice pjevačica Anite Ropero, poznatija kao Narany, zavrtio se na svim internacionalnim ljestvicama; Euro Top 100,British Dance Charts,Swiss Dance Charts,Beatport Charts,Traxsource charts samo su neke od njih.

Pogledaj i ovo Šeik Rašid Al Maktoum sa četiri kćeri (Foto: AFP) Bizarna priča Princezu nitko nije vidio već tri godine, a sada se javila i tvrdi da je zatočena, uopće ne vidi sunce

Nakon vrlo uspješne prezentacije singla u Dubaiu, Anita Ropero nije trebala čekati dugo te su uspješnu pjevačicu angažirali i na ispraćaju 2013.godine uz grandioznu kulisu najvećeg vatrometa na svijetu u Bed Supperclubu, jednom od najglamuroznijem klubu u Emiratima.

Nakon uspješno određenog nastupa, marketing menadžer Pacha Ibiza grupe nije čekao niti trena te je u prvim minutama 2014. godine angažirao Narany za nastup u novom klubu Pacha Ibiza Dubai koji se otvara u veljači 2014.godine.

Sada sa sigurnošću možemo reći Anita ili Narany sagradila je prepoznatljiv i priznat brend. Nakon napornog rada i već prvih nanizanih rezultata u 2014.godini sa sigurnošću pjevačica može očekivati još veći uspjeh do kraja godine.

Narany objavila spot za dance hit 'Love In Your Eyes'

Njen drugi singl u ovoj godini pod nazivom „The Wawes/Valovi“ pri kraju je, a svjetski priznati producenti koji su tek čuli radnu verziju oduševljeni su.

Kako Narany voli „koketirati“ i kombinirati razne stilove i muzičke smjerove započela je i suradnju s Goranom Von Karkinom. Goran von Karkin svojim glasom svrstao se među 3 najbolja pjevača opera na svijetu, nastupao je s Lucianom Pavarottiem, Jose Carrerasom, Montserrat Caballéom…i to su samo neki od „klasičara“ i velikana s kojima je nastupao.

Ove godine pjevač će s ponosom otpjevati himnu Bosne i Hercegovine na svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu. Narany kao jedna od najpoznatijih Hrvatica „elektronske dance scene“ (EDM)hrvatsku zastavu držat će visoko i ponosno na svim svojim nastupima diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene