Zaljubljenici

Najbolji vaterpolisti svijeta za najzgodnije tetovaže!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trajno ukrašavanje tijela iznimno je popularno među sportašima. Nogometaši i košarkaši veliki su poklonici ovog rituala, a koliko je tetoviranje popularno među zlatnim vaterpolskim olimpijcima rekli su nam Petar Muslim, Anđelo Šetka i Fran Paškvalin nakon još jedne pobjede uvjerljive na Svjetskom prvenstvu u Barceloni.

“Imam samo jednu tetovažu koju sam napravio prije dosta godina i nikada nisam požalio. Trenutno ne razmišljam o novoj ali siguran sam da ću se jednom opet tetovirati. Ima posebno značenje u mom životu i nastala je po nekoj mojoj ideji", izjavio je vaterpolski reprezentativac Petar Muslim.   

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetni party Vaterpolisti Petar Muslim i Anđelo Šetka pozivaju na Split Beach Festival

Anđelo Šetka je također zadovoljan svojim tetovažama i već ima ideju treće koju planira napraviti uskoro.

“Veliki sam ljubitelj tetoviranja. Obje moje tetovaže imaju svoju priču, podsjećaju me na bitne stvari u životu i jedinstvene su. U glavi već imam ideju o trećoj koju planiram realizirati ubrzo. Kada se jednom tetoviraš teško se zaustaviti. No, kao i u svemu drugom, treba biti umjeren i ne pretjerivati!”


 
Najveći ljubitelj ukrašavanja tijela u našoj reprezentaciji je Fran Paškvalin. Ovaj igrač Primorja sa adresom u Rijeci ima čak pet tetovaža, a svaku je pomno isplanirao prije nego je trajno ocrtao svoju kožu.


 
“Preporučam svima da dobro razmisle što i gdje će se tetovirati. To je nešto što ne može tek tako nestati i ne možete se predomisliti nakon nekog vremena. Kada ih jednom napravite one su tu sa vama cijeli život, nose neku vašu priču i daju vam snagu. Sretan sam i ne bih ništa mijenjao, a ko zna, možda uskoro padne i neka nova“, izjavio je dobro raspoloženi Fran Paškvalin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene