Postaje Ramone

Možete li zamisliti Johnnyja Deppa u ulozi legendarnog punkera?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Udovica gitarista Johnnyja Ramonea namjerava snimiti film o slavnoj njujorškoj grupi koja je pokrenula punk revoluciju

Igrani film o Ramonesima, zašto ne? Dapače, filmska biografija legendarnih njujorških pankera mogla bi se početi snimati uskoro.

Barem tako tvrdi Linda Ramone, udovica gitarista i kompozitora grupe Johnnyja Ramonea koji je 2004. umro od raka prostate. 'Na stolu imam neke ozbiljne ponude za snimanje filma', rekla je Linda Ramone novinarima Rolling Stonea.


>> Deppa 'nogirala' cura jer si je našla novu - curu! Pogledaj i ovo Film Depp Vs. Heard - 1 Sve već viđeno Film o najpoznatijem sudskom slučaju pun je mučnih i ozbiljnih optužbi, a onda zbog društvenih mreža nastane pravi cirkus!

'Bilo bi lijepo snimiti film o Ramonesima. Ma, snimit ću ga ja po svaku cijenu', kaže. Linda je otkrila i svog favorita za ulogu njezinoga pokojnog muža. Johnny Depp je svakako broj jedan na listi želja mada, priznaje udovica, možda bi ulogu u filmu o počecima punka možda trebao dobiti neki mlađi glumac. A Depp će u lipnju ipak navršiti 50 godina života. 'Svi želimo Deppa jer jer zgodan i tako kul. Uostalom, mi se i privatno dobro znamo jer je njegov bend nekad davno nastupao kao predgrupa Ramonesima ', podsjeća Linda Ramone.

Valja istaknuti kako je grupa Ramones osnovana 1974. godine u New Yorku, a spadaju među začetnike punka u SAD-u. Svojim pjesmama stekli su svjetsku slavu, a do 1996. godine nastupili su na više od dvije tisuće koncerata. U samo osam godina od razilaženja benda, svi članovi osim Maryja Ramonea su preminuli.

Pjevač Joey Ramone je preminuo 2001. godine, basist Dee Dee Ramone preminuo je 2002. godine, a gitarist Johnny Ramone preminuo je 2004. godine. Stoga Marky i danas svira diljem svijeta sa svojim tribute bandom, Marky Ramone's Blitzkrieg s kojim je nekoliko puta posjetio Lijepu našu. Posljednji puta je nastupao u 2012. godini u Makarskoj, a tad su mu predgrupe bili domaći bendovi Krešo i kisele kiše, Gužva u 16-ercu i Regular Džon.

I sam Johnny Depp nije nepoznati glazbenik, a često uz brojne poznate glazbenike poput Rolling Stonesa, a nastupao je i s jednim poznatim bendom iz regije, točnije Partibrejkersima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene