Sletjela u Dubrovnik

Zbog nje se i Kusturica obrijao: 'Stiže Monica Bellucci, moram biti frajer'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monica je je tijekom dana sletjela u Dubrovnik gdje je svojom pojavom privlačila brojne znatiželjne poglede!

Slavna glumica Monica Bellucci sletjela je u zračnu luku Dubrovnik iz Pariza. Dočekala ju je ekipa Emira Kusturice koja ju je odvela u Trebinje gdje uskoro počinje snimanje filma Emira Kusturice 'Ne mliječnome putu'

>> Monica Bellucci na jesen snima film s Kusturicom, evo o čemu se radi!

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! DJ Fedde Le Grand oduševio publiku u Revelinu!

Podsjetimo, Emir i Monica jako su dobri prijatelji, a ona je ove godine posjetila i njegov filmski festival u Srbiji - Kustendorf.

Moniku je blizu Saborne crkve u Trebinju dočekao Kusturica koji je i uveliko snimao scene filma u kojem on i Monica igraju glavne uloge, donosi srpski Kurir.

Prema pisanju portala, Kusturica se zbog Monice i obrijao. 'Stiže Monica, moram i ja biti frajer', izjavio je Kusturica za Kurir.

Monika je po dolasku otišla u hotel 'Platana' gdje je smještena u apartman 106. Prema pisanju tamošnjih medija, glumica nije imala nikakvih prosebnih zahtjeva, a domaćini su je počastili hercegovačkim specijalitetima - pršut, biftek sa sirom, ramstek, razni sirevi, vrućim domaćim kruhom te vinima.

Kako je planirano, u zoru, Monika i Kusta pojavit će se na Orlovačkom jezeru, na setu. Tamo je, saznaje 'Kurir' već izgrađena zgrada željezničke postaje, komad pruge te pokrivena jedna stara kuća gdje će se snimari film 'Ne mliječnome putu' . A sve to u prekrasnoj prirodi Zelengore koja više liči na bajku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene