KAKO ROMANTIČNO

Srnina supruga raznježila dirljivom porukom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mirela Forić na Instagramu je otkrila što misli o svom suprugu.

Darijo Srna, dugogodišnji kapetan Vatrenih danas se oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije kao je i ranije dao naslutiti. Dirljivim pismom 34- godišnjak je objavio odlazak u reprezentativnu mirovinu i to kao rekorder po broju nastupa za Hrvatsku. Žalosni navijači na društvenim mrežama zahvaljuju Dariju za sve što je napravio, a među najstrastvenijim obožavateljima našla se i Darijeva supruga Mirela Forić. Mirela je objavila emotivnu poruku na Instagramu.

 

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Pogledaj i ovo Darijo Srna i Mirela Srna Sudbina je odradila svoje Darijo Srna i njegova lijepa supruga zajedno su već 18 godina, a njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno!

'Ako tvoji potezi inspiriraju druge da sanjaju više, uče više, naprave više i postanu nešto više, onda si ti zbilja rođeni vođa', napisala je Mirela. Dirljivi status osvojio je oko 1500 lajkova u svega dva sata.

 

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Uslijedili su i brojni komentari putem kojih su njegovi iskreni navijači izjavili koliko su zahvalni i ponosni na sve što je Srna učinio kao igrač i kapetan.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene