Epski završetak

Miljenica Sila se oprostila od gledatelja, ali ne zauvijek!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Epski završetak ljubavne priče odigrao se u seriji 'Sila' koja je oduševila gledatelje diljem Hrvatske i srušila rekorde gledanosti.

Rezultati gledanosti pokazuju da je sinoć gotovo svaki drugi gledatelj pred malim ekranima u Hrvatskoj pratio finalnu epizodu serije ´Sila', točnije njih više od 850.000.

Priča o djevojci Sili koju, da bi spasila život brata kojeg nikad nije upoznala, udaju za poglavara plemena osvojila je srca gledatelja Nove TV od samog početka emitiranja. Najgledaniju epizodu, u kojoj je Silu iznenadio Boran agin odlazak u Mardin, pratilo je gotovo 900 tisuća gledatelja.

Svi gledatelji koji su propustili spektakularno finale i kojima će nedostajati ova prekrasna ljubavna priča, sve epizode hit serije Sila mogu pogledati na OYO.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Sila' Džeren ostavlja Dilavera!

Ako ste među najvećim obožavateljima 'Sile', na natjecaj@novatv.hr nam javite koja vam je bila najdraža glumica iz serije i zašto! Pet najsretnijih osvaja OYO bon!

>> Zadnje epozida Sile: Priča o Boranu i Sili došla je do kraja!

Na OYO.hr ćete moći gledati i najnoviju seriju 'Da sam oblak' koja od ponedjeljka kreće s emitiranjem na Novoj TV!

Prelijepu Silu u seriji je utjelovila Cansu Dere, jedna od najpopularnijih turskih glumica, nekadašnja Miss Universe Turske koja se glumom počela baviti unatoč velikoj ljubavi prema arheologiji koju je diplomirala u Istanbulu.

Hrvatski gledatelji su je, prije ove uloge, upoznali u ulozi fatalne Ejšan (Ezel). Ostvarila je naslovne uloge u ´Sili´, ´Ezelu´ i ´Palači´. Upravo je serija ´Sila´ bila odskočna daska za fatalnu glumicu, koja je utjelovila glavnu junakinju te postala jednom od najpopularnijih i najbolje plaćenih turskih glumica.

Ivana Nanut otkrila zanimljive pikanterije o Boranu!

Glavnu mušku ulogu u seriji je utjelovio model i glumac Mehmet Akif Alakurt, koji je se može pohvaliti titulom Best Modela Turske 2001. godine, te titulom viceprvaka na svjetskom natjecanju modela iste godine.

Da je šarmantan uvjerila se novinarka Ivana Nanut, koje je za inMagazin u Istanbulu ekskluzivno intervjuirala Mehmeta. Turski zavodnik trenutačno je zauzet snimanjem povijesne serije o Mehmetu Osvajaču.

Osim burne radnje i zanimljivih likova, obožavatelji Sile uživali su u prekrasnim kadrovima snimanih na lokacijama gradova Mardina i Midyata, poznatih po svojoj arapskoj arhitekturi i bogatoj povijesti. Nakon snimanja, ova dva grada su postala mjesto hodočašća za sve ljubitelje ove popularne serije, a oduševljeni obožavatelji iz svih krajeva svijeta se dolaze fotografirati na poznatim lokacijama.

Da su producenti i glumci iz serije ´Sila´ plemenitog srca dokazuje činjenica da su, za vrijeme snimanja serije, u humanitarne svrhe izgradili osnovnu školu i klinički centar. Osnovna škola ´Sila´ u blizini Mardina, otvorena je 24. studenog 2007. prekrasnom svečanosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene