Je li moguće?

Bivši predsjednički par živi odvojeno, krenula su šuškanja o rastavi braka: ''Bili su dobri u glumi pred kamerama...''

Michelle i Barack Obama - 1 Michelle i Barack Obama - 1 Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle i Barack Obama - 3 Michelle i Barack Obama - 2 Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) +0 Michelle i Barack Obama - 1 Galerija

Loše vijesti stižu od bivšeg američkog predsjedničkog para Michelle Obame i Baracka Obame, par se navodno rastaje nakon 30 godina braka.

Michelle Obama i Barack Obama trenutno su na probnom razvodu nakon višemjesečnih svađa oko mnogih stvari, uključujući raskošan stil života njihove kćeri, tvrde bliski izvori za Globe Magazin.

Pogledaj i ovo Michelle Obama (Foto: Instagram) Fanovi oduševljeni! Jedna od omiljenih prvih dama u povijesti napokon pokazala prirodnu boju kose!

Izvori su rekli da je par želio izbjeći neugodan razvod, pa su se odlučili na probni razvod. Međutim, odvojeni život Obamama ne jamči miran i skladan brak.

Anonimni izvor rekao je: "Kad god su zajedno, čini se da samo živciraju jedno drugo. Iako su bili prilično dobri u igranju pred kamerama, pukotine su se počele prikazivati."

Michelle i bivši američki predsjednik navodno su se udaljili jer Michelle snažno nastoji osvojiti Hollywood kroz svoju produkcijsku tvrtku Higher Ground, osvojiti utjecajne slavne prijatelje i navodno se dotjerati kako bi flertovala s mlađim dečkima.

Izvor je rekao: "Michelle je toliko oduševljena time što je moćna igračica u Hollywoodu, da nema vremena slušati Baracka kako kuka o politici.''

Druge glasine tvrdile su da je probno razdvajanje dugo čekalo jer par više nije imao ništa zajedničko nakon što su njihove kćeri Malia i Sasha napustile roditeljsko gnijezdo.

"Zaključili su da je za nju bolje da nastavi s poslom u Hollywoodu, a da on ostane na istočnoj obali. Osim toga, ona želi biti bliže djevojkama u L.A.-u i paziti na njih'', rekao je izvor.

Još jedan razlog zašto se Michelle i Barack još uvijek sudaraju su rastrošne navike i prijatelji željni zabava njihovih kćeri. Nekadašnji prvi par Sjedinjenih Država navodno se svađao oko načina života Sashe i Malie koje su trošile novac na otmjene restorane i odjeću.

Michelle i Barack vjenčali su se 1992. godine, a Michelle je Obami jedno vrijeme bila i mentorica.

''Ipak, nijednom nisam o njemu razmišljala kao o nekome s kim bih htjela izlaziti'', napisala je u svojim memoarima ''Becoming''.

''Kao prvo, bila sam njegov mentor u tvrtki. Također sam se zaklela da ću potpuno prestati izlaziti, previše obuzeta poslom da bih se ikako trudila u tome."

Na kraju su ipak otišli na spoj: "Odmah smo kliknuli... do kraja spoja je bilo gotovo... prodana sam", rekla je Michelle. U međuvremenu, Barack je rekao: ''Počastio sam je najboljim sladoledom koji je Baskin-Robbins imao u ponudi, a naš stol za večeru bio je i stol. Poljubio sam je i imalo je okus čokolade.''

1991. godine zaručili su se, a njihovu ljubav okrunile su i kćerke Malia i Sasha.

Ni Michelle ni Barack još nisu komentirali navode koji govore da su trenutno na suđenju za razvod, a razvodi li se još jedan od najpoznatijih parova današnjice pokazat će vrijeme.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina s majkom Anom Vučković - 6 Severina s majkom Anom Vučković - 5 Severina s majkom Anom Vučković - 3 Severina s majkom Anom Vučković - 2 +28 Severina s majkom Anom Vučković - 1 Celebrity Severinina majka oglasila se o incidentu koji se dogodio između pjevačice i njene sestre: ''Nije joj ovo prvi put!''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Melita Fabečić - 1 Melita Fabečić - 3 Melita Fabečić - 13 Melita Fabečić - 12 +8 Melita Fabečić - 2 Zanimljivosti Prozvali su je hrvatskom Adrianom Limom, a nakon udaje za 25 godina starijeg milijunaša povukla se iz javnosti i o braku nije smjela govoriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene