A nedavno je postala baka!

Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

Michelle Hunziker - 7 Michelle Hunziker - 7 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 10 Michelle Hunziker - 9 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 Michelle Hunziker - 4 Michelle Hunziker - 3 Michelle Hunziker - 2 Michelle Hunziker - 1 Michelle Hunziker Michelle Hunziker - 4 +18 Michelle Hunziker - 5 Galerija

Manekenka i televizijska voditeljica Michelle Hunziker istaknula je svoje atribute u neobičnom kupaćem kostimu od gaćica i majice koja ju nije sprječavala da mokra pokaže intimne dijelove.

Televizijska voditeljica i manekenka Michelle Hunziker fotografirana je na plaži Sardinije dok se kupala u moru sa svojom kćerkom i unukama, a ova seksi baka bila je središte pozornosti svih prisutnih.

Zgodna Michelle u 47. godini pokazala je svoje savršeno tijelo u neobičnom kupaćem kostimu koji se sastojao od narančastih gaćica i crop-topa s rukavima koji joj nije smetao da se smoči u vodi, a ispod njega su se ocrtavali najintimniji dijelovi njenih grudi.

Hunziker se u moru igrala sa svojim kćerima, sedomogodišnjom Celeste i devetogodišnjom Sole, a društvo im je pravila i starija kći Aurora Sophie Ramazzotti.

A prije nekoliko mjeseci Aurora je rodila sina o čemu se Hunziker na šaljiv način oglasila na društvenim mrežama.

Michelle je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju svoje majke Ineke, koja je pak postala prabaka, kako drži novorođenče u naručju.

''Ajmo to, Ineke je i dalje svima baka, a ja ću biti mama! U redu?" napisala je švicarska voditeljica uz emotikone srca i osmijeh, šaleći se na svoj račun.

Inače, voditeljica je poznata po propalom braku s talijanskim pjevačem Erosom Ramazzottijem, s kojim je i dobila Auroru, a kojoj je on i posvetio svoju kultnu pjesmu "L'aurore", dok je za Michelle napisao hit "Più bella cosa".

Danas su u dobrim odnosima, a Eros je nakon razvoda pronašao utjehu u 25 godina mlađoj manekenki Marici Pellegrinelli, s kojom se oženio nakon pet godina veze 2014., no razveli su se 2019. godine. Zajedno su dobili dvoje djece, sina Enza i kćer Emiliju.

Michelle se 2014. godine udala za poduzetnika Tomasa Trussardija, s kojim je dobila kćeri Sole i Celeste, no i oni su ove godine okončali svoj brak.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 3 +28 Novak i Jelena Đoković - 5 Celebrity Opušteni Đokovići prepustili se strastima u Dubrovniku, ljubili su se u moru kao da ih nitko ne gleda!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 4 +27 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Opaki motor ostao je u sjeni golišavih i bujnih atributa jedne od najseksi Hrvatica, evo zbog kojih su prizora neki zaključili da savršenstvo ipak postoji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene