ima raznih komentara

Mia Dimšić na meti kritika jer je nastupala za članove HDZ-a: ''Da sam pjevač u 2024. godini...''

Mia Dimšić Mia Dimšić Vanesa Pandzic / CROPIX 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić na HDZ-ovoj obljetnici Mia Dimšić na HDZ-ovoj obljetnici Mia Dimšić - 5 Mia Dimšić - 6 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 1 +22 Mia Dimšić Galerija

Mia Dimšić postala je meta kritika na društvenim mrežama nakon što su fotografije nje kako nastupa na skupu HDZ-a objavljene na internetu.

Na društvenoj mreži X osvanula je fotografija pjevačice Mije Dimšić i pokrenula raspravu veliku raspravu državljana Republike Hrvatske.

Naime, Mia je nastupila na 34. obljetnici osnutka zagrebačkog ogranka HDZ-a.

''34. obljetnica osnutka zagrebačkog HDZ-a, ljudski kapital kao najveće bogatstvo'', stoji u objavi predsjednika zagrebačkog HDZ-a, Mislava Hermana, a na jednoj od fotografija sa spomenutog događaja, uz fotografije premijera Andreja Plenkovića, Gordana Jandrokovića i Davora Božinovića, nalazi se i fotografija Mije Dimšić, koja je, prema svemu sudeći, zapjevala na tom skupu.

Proslava se održala 21. prosinca u zagrebačkom hotelu Sheraton, a sama fotografija pjevačice tijekom nastupa naljutila je brojne korisnike X-a koji su osudili njezinu odluku da nastupa u sklopu domjenka neke političke stranke, piše Jutarnji.

Jedan od komentatora objasnio je kako razumije da su devedesetih i 2000-ih glazbenici nastupali za HDZ, no nastupati za dotičnu stranku u 2024. godini smatra nezamislivim.

''Da sam pjevač u 2024., ne bih nastupao ni za stranku koju simpatiziram, a sto posto ne bih nastupao za stranke duboke države kao HDZ'', stoji u nastavku komentara.

Također, neki od komentatora osudili su Miju zbog nastupanja pred članovima HDZ-a te je usporedili s Jacquesom Houdekom koji je 2007. godine pjevao "HDZ zna", ujedno i tadašnju himnu stranke.

Nije poznato što je 31-godišnja pjevačica sada izvela pred premijerom, članovima HDZ-a i simpatizerima stranke, a ni fotografije ili snimke nastupa nije podijelila na svojim profilima na društvenim mrežama.

Jedna korisnica X-a prisjetila se i da je mlada pjevačica 2018. nastupila u Rijeci na tradicionalnom koncertu riječkog konkurentne stranke SDP-a povodom proslave Dana žena.

Je li Mia trebala nastupiti na skupu političke stranke?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Mia nas je 2022. godine predstavljala na Euroviziji s pjesmom ''Guilty Pleasure'', a već godinama u Hrvatskoj gradi svoju karijeru.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Saša Kopljar, Marija Rukavina,Valentina Baus i Dino Goleš, Želim život Dino Goleš i Valentina Baus +10 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 Celebrity Predivne vijesti u obitelji našeg mladog voditelja: "Sva sreća svijeta trenutačno je na našoj adresi!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 2 Maja Šuput na Instagramu - 10 Maja Šuput na Instagramu - 6 Maja Šuput na Instagramu - 13 +24 Maja Šuput na Instagramu - 11 Celebrity Šuput objavila neodoljive prizore sina i supruga, zbog onog što su nosili svi su gledali u njih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene