dobro se oporavlja

Veseli Mate Bulić okinuo selfie kraj Pelješkog mosta, izgleda da je težak period sada iza njega!

Mate Bulić i Vladimir Šeks Mate Bulić i Vladimir Šeks Miroslav Lelas/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Vladimir Šeks In Magazin: Mate Bulić Želim Život - Mate Bulić Veliki povratak Mate Bulića - 1 Veliki povratak Mate Bulića - 3 Veliki povratak Mate Bulića - 4 Veliki povratak Mate Bulića - 5 Veliki povratak Mate Bulića - 6 Mate Bulić Mate Bulić +2 Mate Bulić i Maja Šuput Galerija

Mate Bulić pojavio se na svečanom otvorenju Pelješkog mosta gdje je iskoristio priliku za selfie s Vladimirom Šeksom, a sudeći prema fotografijama dobro se oporavlja od koronavirusa.

Legendarni pjevač Mate Bulić oporavio se od korone zbog koje se našao u ozbiljnim zdravstvenim problemima te se dobro raspoložen pojavio na svečanom otvorenju Pelješkog mosta.

Pogledaj i ovo Alen Bićević kao Mate Bulić - 6 ''bratko, gori sve!'' Mate Bulić o kojem danas svi pričaju: ''Al' kako je on skinuo onaj njegov pogled i pokrete...''

Tamo je iskoristio i priliku za selfie s Vladimirom Šeksom, te je razvukao široki osmijeh i čini se da su se iskreno razveselili susretu.

Iza Bulića je težak period, a krajem kolovoza prošle godine obradovao je svoje obožavatelje kada je objavio da se vratio kući nakon nekoliko mjeseci duge borbe s koronavirusom. Pjevač je tada bio vidno smršavio , no sudeći prema najnovijim fotografijama oporavlja se dobro.

Njegov tim se oglasio početkom 2021. godine nakon što je izvijestio javnost da je pjevač završio u bolnici zbog koronavirusa i zamolio sve da ne šire neprovjerene informacije o Matinom stanju nakon što je završio u bolnici.

"Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića", objavili su tada na njegovom službenom profilu na Instagramu.

Mate je u veljači proslavio 65. rođendan, a tada je na profilu na Instagramu podijelio fotografiju sa suprugom Zdravkom koja mu je velika podrška.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) +19 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Supruga Matthewa McConaugheya otkrila je pravi razlog posjeta Hrvatskoj: ''Obukla sam seksi bikini, a kad ono...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +26 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač okrenula je leđa kameri i pokazala svu svoju raskoš u malom bikiniju: ''Ljeto može početi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene