Sasvim zasluženo!

Konačno je dobila priznanje na koje je čekala tri desetljeća, no i dalje je teško povjerovati da joj je već 50 godina

Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) +0 Mary J. Blige (FOTO: Getty) Galerija

Mary J. Blige dobila je svoju ploču na stazi slavnih Apollo Theatera.

Mary J. Blige, američka pjevačica nagrađena s devet Grammyja, autorica osam višestruko platinastih albuma koja je i dva puta bila nominirana za Oscara, dobila je svoju ploču na stazi slavnih Apollo Theatera.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea (Foto: Instagram) Kad nemaju mjeru Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi!

Blige, nazivana kraljicom hip-hop soula, prodala je milijune albuma diljem svijeta, a počast ispred legendarne glazbene hale u njujorškoj četvrti Harlem dobila je u petak, prenosi agencija Reuters.

Pjevačica je tamo zahvalila svojim obožavateljima i najavila da će 25. lipnja izaći novi dokumentarac koji slavi 25. godina od izlaska njezinog drugog albuma "My Life".

R'n'B zvijezdi to je predstavljalo povratak kući – 1992. je slavu stekla upravo nastupom u glazbenoj emisiji "Showtime at the Apollo".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mary J Blige (@therealmaryjblige)

"To mi znači sve. Apollo je najvažnija stvar za našu kulturu afroameričkih umjetnika. Da nije bilo Apolla, ne bi imala šansu. Ljudi ne bi bili otkriveni", rekla je.

"„Ovo je bilo prvo mjesto gdje sam uspjela, prije Madison Square Gardena", dodala je Mary.

"Bez Apolla ne bi bilo otkrivanja Mary J. Blige“, zaključila je pjevačica koja je u siječnju ove godine proslavila svoj 50. rođendan, i to na plaži, odjevena u seski zlatni bikini kakav se ne bi usudile obući ni upola mlađe djevojke.

Na stazi slavnih glazbene hale Blige se pridružuje velikanima američke glazbe poput Arethe Franklin, Patti LaBelle, Elle Fitzgerald, Charlieja Parkera i Lionela Richieja.

(Hina)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 In Magazin: Maja Šuput - 1 Celebrity Predivna obiteljska fotka Maje Šuput nikoga nije ostavila ravnodušnim, a maleni Bloom na njoj je pravi hit

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene