a gledatelji nisu ni primijetili

Martina Tomčić priznala zbog čega je bila uznemirena i pod stresom: "I sad će odmah krenuti komentari..."

Martina Tomčić Martina Tomčić Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić +13 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić osvrnula se na svoje zadnje izdanje za show Supertalent zbog kojeg je bila pod stresom.

Operna diva Martina Tomčić u zadnjoj emisiji showa "Supertalent", u kojem je gledamo kao članicu žirija, iznenadila je za nju netipičnim modnim odabirom.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić "Kraljica!" Martina u haljini s prorezom izbacila noge i pokazala detalj koji je posebno oduševio žene, a pomogao joj je i Grubnić!

U ljubičastoj haljini s narančastim detaljima napravila je golemi odmak od svojeg uobičajenog stila, a na sve se osvrnula i na svojem profilu na Instagramu.

"I sad će odmah krenuti komentari da trebam češće nositi boje, a ja ne mogu nikom objasniti svoju razinu stresa i nemira kad nisam u monokromatskoj crno-bež opciji. Ali, eto, zato postoji Emina Kušan i Supertalent, pa nekad popijem nešto za smirenje i postanem 'papiga'", napisala je uz hešteg "nije bol sve što boli".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

No čini se da gledatelji nisu uopće primijetili da je uznemirena i pod stresom, a ovo ih je izdanje oduševilo.

"Predivno izgledaš, Martina. Prava diva kao i uvijek", "Ovo je savršeno", "S crnim outfitom nikada ne možeš pogriješiti, ali igra s bojama, poput ove haljine, velika je pobjeda", "Predivna i graciozna kao i uvijek", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Pratitelji su iskoristili priliku i kako bi pohvalili njezin odabir za zlatni gumb koji je dodijelila bendu Strahinja Janjić & The Bad Week.

Uz Martinu u žiriju showa "Supertalent" nalaze se i pjevačica Maja Šuput, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Reakcija Maje Šuput na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week +23 Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Celebrity Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek +10 Salma Hayek - 6 Celebrity Spektakularni dekolte Salme Hayek ukrao je show na gala događaju, ni suprug joj se nije mogao nadiviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene