Počinje avantura

Mario Mlinarić vratio se na omiljenu egzotičnu lokaciju i najavio: "Očekujte neočekivano!"

Mario Mlinarić Mario Mlinarić Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić, Survivor Mario Mlinarić, Survivor Plavi tim, Survivor Plavi tim, Survivor Plavi tim, Survivor Damjan Puljić - 1 Dorian Ivanovski - 8 Jakob Kosić - 5 Katia Žunić - 10 Luka Rimac, Survivor +6 Martina Fudurić Galerija

Nova sezona showa "Survivor" kreće s emitiranjem ovaj ponedjeljak, a voditelj Mario Mlinarić javio se na društvenim mrežama uoči prve epizode.

Ovog ponedjeljka kreće nova sezona popularnog showa "Survivor".

Uoči prve epizode, voditelj Mario Mlinarić javio se s egzotične lokacije, na kojoj se show snima, te je predstavio i kandidate Plavog tima.

"Dame i gospodo, klinci i klinceze, dobrodošli u Dominikansku Republiku, trenutačno je 35 stupnjeva. Kao i uvijek od Survivora očekujte neočekivano, no sada je vrijeme da upoznate svoje kandidate", rekao Mario u videu koji je objavio na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Mlinarić (@mariomlinaric)

Članove Plavog tima možete pogledati u našoj galeriji.

Hoćete li pratiti novu sezonu showa "Survivor"?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Dolaskom na teritorij Dominikanske Republike za kandidate treće sezone Survivora započela je avantura života. Već ovaj ponedjeljak u 22.15 gledatelji će imati priliku bolje upoznati nove natjecatelje koji će se po prvi put naći u okruženju o kakvom su dosad mogli samo maštati. Članovi dva tima – plavog i crvenog – međusobno će se nadmetati za nagrade poput hrane, alata za lakše snalaženje na otoku i materijala za izgradnju kampa koji će sljedećih nekoliko mjeseci biti njihov novi dom.

Prvi susret s dominikanskim tlom kandidate je ostavio bez daha, a njihovi dojmovi još uvijek se sliježu.

"Baš smo došli nekako sretni kad smo vidjeli kako je prelijepa priroda. Karipsko more u odnosu na Jadransko je manje slano. Prelijepo je i toplije", zaključila je kandidatkinja Marina.

Dok je neke okupirala netaknuta priroda, drugi su se već počeli pripremati za prvo noćenje pod Dominikanskim nebom bez kreveta i jastuka.

"Prvu noć vjerujem da će svima biti zanimljivo i interesantno spavati jer smo tu prvi put i sve je novo, drugačije i neobično", govori Mihaela, a već nakon boljeg upoznavanja i prvih druženja, nagovijestile su se i prve simpatije među pojedinim članovima.

Pogledaji ovo In Magazin: Survivor - 2 inMagazin Evo tko stiže u Dominikansku Republiku u novoj sezoni Survivora, kandidate čeka nevjerojatna avantura i nepredvidivi izazovi!

No prilagodba na nove uvjete nakratko će pasti u drugi plan jer će kandidati svoj fokus usmjeriti na prve izazove koji će definirati početnu prednost među timovima. Plavi i crveni tim u tri različita izazova natjecat će se za vatru, opremu za ribolov te namirnice i materijal za izradu kampa, a već u prvoj epizodi gledatelji će doznati koji će tim uspjeti osvojiti više nagrada, a samim time i veću prednost.

Njihovo snalaženje na terenu iz prve ruke pratit će voditelj Mario Mlinarić koji poručuje: "Nalazimo se u Dominikanskoj Republici, zemlji u srcu Karipskog mora. Ovdje snovi postaju stvarnost – ali samo za najhrabrije", a tko će biti najhrabriji i najsnalažljiviji u nadolazećim izazovima, tek ostaje za vidjeti.

Pogledaji ovo Mario Mlinarić Celebrity Ususret povratku na male ekrane Mario Mlinarić prisjetio se neugodnog iskustva s kojim se suočio: ''Taj neočekivani susret bio je najupečatljiviji!''

Jedan od prvih zadataka za nove kandidate bit će paljenje vatre bez upaljača ili šibica. Tko se bolje pripremio za Survivor i koji će tim u svoj kamp ponijeti vatru, koja će za kandidate tijekom prohladnih dominikanskih noći biti pravi luksuz, ne propustite pogledati u ponedjeljak na Novoj TV!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll s dečkom - 4 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom +25 Ivana Knoll s dečkom - 1 Celebrity Knoll prekinula 13 godina dugu vezu s tajanstvenim poduzetnikom, otkrila je detalje: ''Život nas je promijenio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene