''Živa sam duša...''

Marija Šerifović nakon nedavnog incidenta progovorila o svemu što se pisalo: "Loš trenutak, ali i informacija"

Marija Šerifović Marija Šerifović Antonio Ahel/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 5 +11 Marija Šerifović - 1 Galerija

Marija Šerifović gostovala je u emisiji Prvi red K1 televizije, gdje se osvrnula na situaciju koja se dogodila prošle godine.

Regionalna pjevačica Marija Šerifović progovorila je o snimci koja je kružila prije par mjeseci društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo Marija Šerifović - 3 ''jeste li spremni?'' Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

Naime, udarala je šakom u automobil koji je zaustavila na sred ceste, te je vikala: "Je*at ću ti mater".

''Želim se ispričati svim ljudima koje sam probudila one noći kada se dogodila "ona situacija". Glasna sam, naživcirala sam se. Živa sam duša, oprostite. Žao mi je što je neko pomislio da je onaj "lagani udarac" u moj automobil izazvao prijelom ruke'', rekla je.

"Kada kažem živa sam duša – to nije opravdanje, to je istina i zaista se može dogoditi i događa se svakome, ali to ne znači da se to meni smije dogoditi. Ja želim nekim mladim ljudima koji imaju u planu koračati ovim putem biti i primjer i uzor. Želim da vide da u svemu što radim nema ničega fejk, nema ničega plastičnog", dodala je.

"Incident se dogodio i to nije nešto čime se ponosim. Loš trenutak, loša informacija, događa se. Svi ljudi koji se bave javnim poslom imaju različite situacije, da ne kažem skandale, ali rekla bih da se ni jedan taj skandal ne diže na onaj nivo kao kada je u pitanju moje ime i prezime. Zašto je tako, ne znam. U ovoj godini smo čitali svašta, razne gadosti i maltretiranja na temu mog privatnog života. Toga mi je preko glave. Čini se ogromna šteta nekim drugim ljudima i mislim da je to nedopustivo, a ipak, događa se i vjerojatno će se događati. Nije fer, neka idu kod nekoga drugog i piju mu krv, a ne samo meni", poručila je.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 6 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 5 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 4 +27 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 3 Celebrity Knoll je razuzdanu zabavu DiCaprija napustila u automobilu poznatog glumca, osmijehe s lica nisu skidali!

  1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 5 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 4 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 2 +30 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Celebrity Princ Harry pojasnio je kako je počela svađa između Meghan i Kate: ''Našao sam Meghan na podu i uplakanu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene