"Razgalila si mi srce i dušu"

Mineu i Marija Rotha ponijeli su zvuci njihovog rodnog kraja, emocije i nostalgija potpuno su ih savladali!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Minea, Mario Roth i Marija Kolb kao Zlatni Dukati, TLZP Marija Kolb kao Zlatni Dukati, TLZP Marija Kolb, TLZP Minea, Mario Roth i Marija Kolb kao Zlatni Dukati, TLZP Minea, Mario Roth i Marija Kolb kao Zlatni Dukati, TLZP Marija Kolb kao Zlatni Dukati - 1 Marija Kolb kao Zlatni Dukati - 2 Marija Kolb kao Zlatni Dukati - 3 Marija Kolb kao Zlatni Dukati - 4 Marija Kolb kao Zlatni Dukati - 5 +11 Marija Kolb kao Zlatni Dukati - 6 Galerija

Marija Kolb se u 11. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Zlatne Dukate.

Nakon što je pobijedila kao Baby Lasagna, Marija Kolb se u 11. emisiji showa transformirala u naš najbolji tamburaški sastav Zlatne Dukate.

"Pjesma ima starinski štih, kako se prije na selu živjelo, što se radilo... Ali ja se jednostavno ne mogu identificirat. Ja volim zadatke koji uključuju malo više mrdanja. Uživam to slušati, ali ne uživam to izvoditi. Ja ću zbog njih dat sve od sebe", rekla je Marija prije nastupa.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u Tvoje lice zvuči poznato Celebrity Baby Lasagna javio se u našem hit-showu, evo i zbog koga: "Tako divna osoba, hvala od srca!"

Marija je izvela pjesmu "Vranac". Emotivna pjesma posebno je ponijela Mineu i Marija Rotha, koji su cijelo vrijeme pjevali uz Mariju.

"Kao što i sama si osjetila na kraju svoje veličanstvene izvedbe, bilo je jako emotivno, jako lijepo, vrlo si to donijela s ukusom i s osjećajem kajanja. Vidim da si i prste izvježbala, svaka ti čast. Meni je ovo jedna od najljepših tamburaških pjesama, jedino me oduvijek zanimalo je li srce puca čovjeku ili konju?" pitao se Goran Navojec.

Pogledaji ovo Mario Roth i Marija Kolb kao Sia, TLZP Celebrity Mario Roth pokazao kakav je šarmer i izazvao ovacije: "Meni je jako žao što ne vidim tvoje lijepe oči"

"Emotivno si donijela tu pjesmu, nama je samo preostalo da slušamo tekst", komentirao je Enis Bešlagić.

"Zašto smo Minea i ja pjevali? Zato što si mi razgalila i srce i dušu. Zato što i Minea o ja dolazimo iz kraja Hrvatske koji je poznat po tamburicama i jorgovanima, a isto tako poznat je i po najljepšem gradu, a to je moj Osijek. Ja sam skoro zaplakao jer mene je put iz mog Osijeka doveo u Zagreb, ali me srce uvijek vuče rodnom kraju jer tamo žive moji najmiliji. Općenito pjesme Zlatnih Dukata se najčešće slušaju u mom domu jer to voli i moj otac Tomislav. Hvala ti što si mi pomilovala dušu i srce", rekao je Mario Roth.

Pogledaji ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP Celebrity Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

Marija je zatim otkrila da je i sama živjela u Osijeku četiri godine dok je studirala tamo i da je također jako vezana uz taj grad.

Pogledaji ovo Marija Kolb - 3 Celebrity Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

"Ja ću prije svega pozdravit svoju obitelj u Slavoniji gdje sam provela većinu svog djetinjstva i to je bio najbolji dio mog odrastanja. Donijela si tu smirenost, eleganciju i dušu ove pjesme, svoj zadatak si ispunila zaista odlično", zaključila je Minea.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene