Jasno se ocrtavao

Nije mogla hodati, pozirati niti disati: Pjevačica na važan događaj stigla s premalim steznikom

Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey i Lianna Azarian (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Profimedia) +0 Mariah Carey (Foto: Profimedia) Galerija

Mariah Carey uvijek je glamurozna, no često zna nositi premale i uske krpice koje jednostavno ne odgovaraju njezinim oblinama.

Mariah Carey upalila je božićne lampice na Empire State Buildingu na 25. godišnjicu svog velikog hita i božićne himne "All I Want For Christmas Is You".

Pogledaj i ovo showbuzz Božićni ugođaj Nema zime - dekolte je uvijek u prvom planu!

Kao i uvijek, glazbena diva pomno se sredila za taj važan događaj, a izabrala je raskošnu, srebrnu haljinu kojom je naglasila obline po kojima je poznata.

Osim toga, pjevačica je uskočila u ultra visoke štikle, no svu pažnju pokupio je steznik koji je nosila ispod haljine koji se jasno ocrtavao i zbog kojeg je imala očite probleme s hodanjem, poziranjem, a i možda čak i disanjem.

Naime, sudeći po fotografijama, diva je nabavila koji broj manji steznik koji joj je zadavao brojne probleme, a zbog svega je ubrzo postala predmet ismijavanja internetskih korisnika.

Mariah je poznata i po tome što se nemilosrdno fotošopira na društvenim mrežama kako bi izgledala bolje i često tanje, a njezine pogreške prilikom toga su zaista smiješne.

Iako ne znamo ćemo tu, očito da glazbenica bez toga ne može! A možda bi si ona ovog Božića mogla poželjeti... steznik odgovarajuće veličine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) +2 Kate Upton (Foto: Instagram) Celebrity Ni policajac nije mogao skinuti pogled s njezinih oblina u tajicama, no one pripadaju samo jednome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene