''Najteže mi je bilo to...''

Marco Cuccurin itekako je ponosan na svoj uspjeh: ''Realno, imam samo 21 godinu, a uspio sam ostvariti već puno snova''

1/48 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 1 +37 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Galerija

Marco Cuccurin i Paula Tonković u finalu showa Ples sa zvijezdama plesali su freestyle.

''Bude se jako lijepe uspomene na Pulu, tu sam ipak proveo cijelo svoje djetinjstvo, tu sam i prohodao i imao prvu simpatiju i cijelo svoje školovanje, sve sam proveo ovdje'', ispričao je Marco Cuccurin u prilogu uoči finala Plesa sa zvijezdama.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin ''Ni u najluđim snovima...'' Oglasio se pobjednik "Plesa sa zvijezdama", preplavljen emocijama jedva je uspio sabrati dojmove!

S mentoricom Paulom Tonković prošetao je rodnom Pulom gdje je i rekreirao slike iz djetinjstva.

''Sva neka moja najljepša sjećanja su se, realno, desila upravo ovdje'', priznao je Marco.

''Realno, imam samo 21 godinu, a uspio sam si poprilično puno snova već sad ostvariti tako da je jako lijep osjećaj kad znaš da bi onaj Marco koji je sve to htio sad bio jako ponosan da to vidi'', kaže Marco.

''U principu su svi snovi za pjevanje i plesanje nastali ovdje. Ja sam jedan od onih likova koji je kroz odrastanje slušao da nikad neću plesati i da nikad neću pjevati. Najteže mi je u principu bilo to što je grad dosta malen i onda jednostavno u toj adolescenciji te baš mladi ljudi ne prihvaćaju, pogotovo ako možda radiš nešto što nisu oni navikli vidjeti. Današnji Marco bi malom Marcu rekao - da ostane svoj, da se puno češće smije, da si vjeruje i da će jednog dana sve sjesti na svoje mjesto'', rekao je Marco.

U prilogu se pojavila i Bojana, najbolja prijateljica Marcove pokojne majke koja je nakon njezine smrti postala njegova najbolja prijateljica.

''Ja sam ponosna, a mogu misliti kako bi bila ona. Ja i Marco vjerujemo da ona to negdje od gore vidi'', rekla je Bojana.

''Da nije bilo moje mame i none vjerojatno sad ne bih bio ovdje i stajao pred ovom kamerom, one su bile dvije žene, dva stupa, koje su jako vjerovale u mene, tako da i ovo finale posvećujem njima'', zaključio je Marco.

A evo kako je žiri komentirao njegov posljednji ples u ovom showu. 

''Ja si ne mogu zamisliti da si plesao s ikim drugim osim s Paulom'', kratko je komentirao Igor. 

''Gledajući ovo sve jako mi je žao što je došao kraj ovom putu jer bi ovakve plesove mogli gledati zauvijek, ta pozornica, čarolija, ljubav, veselje oko plesa, zahvalila bih se večeras svima'', rekla je Larisa. 

''Zadnji ples, zadnji naklon, zadnje suzice, svi znamo da je ova emisija više od plesa. Ispred TV-a sigurno sjedi neki dečko, neka curica koji nešto proživljavaju, i kad tebe vide, lakše im je biti svoji, ti si čudo, inspiracija'', zaključila je Franka. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos Tamara Loos +27 Tamara Loos Celebrity Pogledajte glamuroznu i raskošnu haljinu Tamare Loos koja je pomno odabrana za spektakularno finale showa ''Ples sa zvijezdama''!

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano Ridjan sa sinom Frano Ridjan, Gabriela Pilić +37 Lea Ridjan, supruga Frane Ridjana Celebrity Preslatki prizori Frane Ridjana s djecom i obitelji koji su mu najveća podrška: ''Najdraži cafe family, kao što vidite!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene