trnovit put do finala

Marco Cuccurin otkrio kad mu je natjecanje u Plesu sa zvijezdama dobilo smisao: ''I to je realno već pobjeda!''

1/46 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 1 Paula Tonković i Marco Cuccurin +35 Paula Tonković i Marco Cuccurin Galerija

Marco Cuccurin i Paula Tonković u finalu showa Ples sa zvijezdama plesali su sambu.

''Put do finala bio je dug i trnovit'', priznali su Marco Cuccurin i Paula Tonković.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin ''Degutantan story, ali...'' Mladić kojeg je zavoljela cijela Hrvatska pokazao kako izgledaju stopala pobjednika: ''Rana na ranu, ali sve se isplatilo...''

''Jako lijepa sezona. Prvo što mi pada na pamet je otvaranje sezone i to sa cha chom, imao sam ju puno puta priliku plesati pa sam nekako s njom i emotivno vezan, cijelo ovo putovanje mi je počelo nekako sretno baš zbog tog plesa. Meni je ovo natjecanje, ako ćemo ga već nazvati tako, dobilo smisao tek kad sam znao, a znao sam već od početka, da smo postali pravi prijatelji. I to je realno već pobjeda'', izjavio je Marco Cuccurin.

''Marca kao osobu bih opisala kao predanog i dobar je k'o kruh, baš je dobar čovjek. Naučio je, ne samo mene, nekim pravim životnim vrijednostima što je apsurdno jer ima tek 21 godinu '', rekla je iskreno Paula.

''Hvala ti što si me trpjela tri mjeseca'', rekao je Marco.

A evo što je žiri rekao na njihovu vatrenu sambu.

''Vaše su transformacije totalno lude, bili ste bosi i blatni u džungli, kukići su šetali, uzeli ste tu sambu i zakucali s njom. Hrabro i bravo'', rekla je Larisa. 

''Trebali su te zvati Marcovi kukovi, ja bih se valjao u blatu s vama. Ne zato što sam prostak nego zato što je to bilo toliko fantastično'', komentirao je Igor Barberić u svom stilu. 

''Prvo sam se šokirala jer ste odabrali sambu za otvoriti finale, ali ti toliko uživaš u tome...'', komentirala je Franka. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos Tamara Loos +27 Tamara Loos Celebrity Pogledajte glamuroznu i raskošnu haljinu Tamare Loos koja je pomno odabrana za spektakularno finale showa ''Ples sa zvijezdama''!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +26 Paula Tonković i Marco Cuccurin Celebrity Marco Cuccurin u emotivnoj objavi otkrio detalje odnosa s našom zgodnom plesačicom: "Hvala što si me pustila u svoj dom"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene