Pokazala baš sve

Mlađahna manekenka skinula badić i prošetala plažom na odmoru s dečkom, nije se zamarala ostalim kupačima

Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 1 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 5 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 4 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 3 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 2 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez Lucia Rivera Romero - 1 Lucia Rivera Romero - 2 Lucia Rivera Romero - 3 Lucia Rivera Romero - 4 +8 Lucia Rivera Romero - 5 Galerija

Manekenka Lucia Rivera Romero uživala je s dečkom Nachom Mendezom na plaži, i to potpuno gola, a pogledi ostalih turista nisu je uznemiravali.

Manekenka Lucia Rivera Romero viđena je na plaži na Sardiniji s dečkom Nachom Mendezom, a sunčane zrake manekenka je odlučila uhvatiti na baš svim dijelovima tijela.

Mlađahna ljepotica skinula je gornji dio kupaćeg kostima i u toplesu hodala plažom, a znatiželjni pogledi ostalih ljudi na plaži nisu je nimalo smetali.

S dečkom je izmjenjivala nježnosti dok su zajedno ležali na ležaljkama i hvatali brončanu nijansu, a čini se kako ni Mendezu nije smetalo što mu djevojka pokazuje atribute.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia (@luciariveraromero)

23-godišnjakinja i njezin dečko nisu dugo skupa, a manekenka se u nogometaša zaljubila nakon dulje veze s profesionalnim vozačem motocikala Marcom Marquezom, s kojim je prekinula 2020. godine.

Španjolka uživa vrijeme provoditi na raznim plažama svijeta, a ne stidi se često pokazati i svoje golišavo istrenirano tijelo, pa pratitelje često počasti fotkama u kupaćem kostimu.

Mendez je španjolski nogometaš koji igra za Sporting de Gijon, a gdje se ovaj par upoznao i koliko točno traje ova romansa, nije poznato.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 6 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 5 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 4 +11 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 3 Celebrity Supruga jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta pokazala nevjerojatno isklesano tijelo i ukrala svu pozornost znatiželjnih pogleda

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone - 2 Sistine Stallone - 1 Sistine Stallone - 3 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer +13 Sistine Stallone - 4 Zanimljivosti Kći legendarnog glumca bez grudnjaka prošetala ulicom, ovaj nedostatak primijeti se na prvi pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene