Isklesana figura

Poznata ljepotica pokazala savršene trbušnjake: Snimala se dok je šetala ulicom, divna i u sportskom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Goulart izgledala je zadivljujuće u sportskom izdanju u svom rodnom gradu Sao Paulu.

Brazilska ljepotica Izabel Goulart (35) dotjerala je svoju figuru do savršenstva, a posebno ju ističe svojim odjevnim kombinacijama. 

Pogledaj i ovo Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Kakav par! Ona se voli pohvaliti pikanterijama iz spavaće sobe, a on ju ni na odmoru ne ispušta iz ruku

Izabel je prošetala u srijedu po svom rodnom gradu Sao Paulu u sportskom izdanju koje joj je stajalo kao saliveno. Obukla je crne tajice i crop top koji je otkrivao njezine trbušnjake. 

Inače, Goulart često golišavim fotografijama uveseljava svoje pratitelje na Instagramu, kojih ima 4,6 milijuna. No na njihovu žalost, zaručena je za nogometaša Kevina Trappa (30), koji uglavnom boravi u Njemačkoj. Vratar je u klubu Eintracht Frankfurt, dok njegova draga putuje iz užitka ili zbog manekenskih angažmana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Louvre you, Paris ! ❤️ Take 2

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Izabel i Kevin zaručili su se u ljeto 2018. nakon tri godine veze. Manekenka je sretnu vijest objavila na Instagramu. "Uskoro ću biti gospođa Trapp. Kad sretneš onog tko promijeni tvoj život u svakom smislu, onda znaš da je onaj pravi", napisala je.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ''Sam u kući'' izgleda 30 godina kasnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene