Promjena i iznenađenje!

Kakav povratak: Šuput u još neviđenom izdanju izlanula pred svima što je to točno Franina tiha patnja!

Maja Šuput Maja Šuput Screenshot/Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Galerija

Maja Šuput se u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u crnom odijelu iako je poznata po nošenju raznih haljina i tako sve iznenadila.

Nakon što se u prve dvije emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato" voditeljica Maja Šuput pojavila u divnim haljinama, za onu treću je odabrala, ništa manje elegantno, crno odijelo i bijelu košulju.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Maja je tako pokazala kako joj i kombinacije s hlačama stoje kao salivene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dva sata prije emisije ; frizura i make up gotovi... Smirena, koncentrirana, izvana skulirana, iznutra preuzbudjena, u glavi vrtim prve dve recenice 🤓🤓 Samo da ne zeznem uvod... Ma necu valjda, nastrebala sam svih 65 stranica napamet 🙋‍♀️Ok, gledamo se u 20 15 jer @tlzphr tada starta 🥳🥳 Wish me luck 🤞🤞🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Podsjetimo, u prvoj emisiji blistala je u glamuroznoj crnoj haljini s također bijelim detaljima,  a u drugoj je oduzimala dah u ružičastoj kombinaciji.

Za nepogrešiv stilski odabir zaslužan je njezin prijatelji i modni stilist Marko Grubnić koji brine za svaki modni detalj i da sve izgleda apsolutno savršeno. 

A Maja je tijekom najave emisije, za koju su kandidati pripremili niz svjetskih hitova, izlanula i da je u svemu tome i Franina tiha patnja - Eurosong. 

 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene