"Slika dana!"

Pogledajte čime je Majin Bloom zamijenio igračke, nije si to baš željela: "Zalijepio ih po faci!"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 +19 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Galerija

Maja Šuput snimila je Blooma s naljepnicama za grudi koje si je sam zalijepio po licu pa i nju nasmijao do suza.

Maja Šuput ponovno je nasmijala do suza svoje pratitelje na Instagramu i to kada je pokazala čime se njezin sin Bloom zabavlja kod kuće.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

U pričama na profilu na Instagramu objavila je njegovu fotografiju na kojoj pozira s naljepnicama za grudi koje si za zalijepio po slatkom licu.

"Slika dana. Igračke su out. Zalijepio mamine naljepnice za grudi po faci", napisala je Maja uz emotikone koji plaču od smijeha.

Maja se na društvenim mrežama pohvalila i poklonom koji je dobila od kolegice Franke Batelić, a riječ je o liniji njezina brenda koji je nedavno predstavila. U videu Maja govori i pokazuje Bloomu što su dobili od Franke, a Bloom uzbuđeno odgovara: "Vauuu."

Maleni Bloom glavna je zvijezda njezina profila na Instagramu, na kojem redovito objavljuje njegove avanture, a pratitelji se ne mogu zasititi njegove slatkoće. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 +21 Fani Stipković - 3 Celebrity Fani Stipković u 41. godini čeka prvo dijete, sretnu vijest objavila je u predivnom videu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene