''da ne otpadne ruka''

Maja Šuput si napravila garderobu poput butika i kupila veš-mašinu koju ne želi dotaknuti

Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Dnevnik.hr) +0 Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Maja Šuput otkrila je kako će izgledati njezin novi stan u koji se seli sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom.

Maja Šuput uskoro seli iz svojeg dosadašnjeg stana, a u novi životni prostor uselit će se sa svojim voljenim Nenadom Tatarinovom. Maja nije imala puno veze s uređivanjem, a tražila je tek jedan detalj da bude po njezinu guštu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

''Više-manje je sve gotovo. Nemam prste u tome. On je sve sređivao s arhitektima, a ja sam to amenovala. To stvarno izgleda kao iz kataloga. Moj stan je i dalje moj, a ovo je drugi stan – naš stan. U novom stanu sam ja tražila samo da garderoba bude veća i izgleda kao jedan butik'', priznala nam je Maja te otkrila kako izgleda novi stan.

''Stan je moderan. Jako je fashion, jako je smiren i vrlo velika doza estetike i dobrih komada namještaja. Onako kako ja volim, hotelski'', priznaje Šuput, koja do sada u stanu nije imala perilicu rublja.

''On je kupio veš-mašinu, ali on će se baviti s njom. Da mi ruka otpadne, nema šanse. Neka se bavi time, to su njegove igračke'', kazala nam je Maja kroz smijeh.

Što je još kazala, pogledajte u videoprilogu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Petar Vilović) +3 Jelena Rozga (Foto: Aida Redžepagić) Celebrity Jelena Rozga ljubi novog frajera? "Sve nježne riječi svijeta sačuvala sam za te..."

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) +2 Sandra Perković (Foto: Instagram) Celebrity Dekolte Sandre Perković izluđuje muškarce, ali svi se pitaju i što znači prsten na njezinoj ruci
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene