baš uživa!

Maja Šuput pokazala kako se zabavlja sa sinčićem Bloomom, maleni veseljak potpuno je zasjenio zgodnu mamu

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput, Bloom i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput +8 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije na kojima se sa sinčićem Bloomom zabavlja u bazenu, a preslatki dječak ukrao je svu pažnju.

Pjevačica Maja Šuput, koju gledamo i kao voditeljicu showa "Ples sa zvijezdama", s obitelji trenutno uživa na odmoru u Istri odakle se javila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 buduće zanimanje? Majin Bloom opet je rastopio srca ekipe na Instagramu, ovaj prizor je stvarno neodoljiv!

Objavila je fotografije na kojima se zabavlja u bazenu s jednogodišnjom sinčićem Bloomom, uz koje se pohvalila i njegovim novim iskustvom.

"Spremni za prvu vožnju na toboganu", napisala je uz fotke na kojima je preslatki dječačić potpuno zasjenio svoju zgodnu mamu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Kako je Bloom preslatka i dobra beba", "Medeni", "Mali slatkiš", "Preslatki ste oboje", "Kako je sladak, ma slađi i od šećera", samo su neki od brojnih komentara u sličnom stilu.

Maja je nedavno raznježila pratitelje fotkom na kojoj se modno uskladila sa sinom i suprugom Nenadom Tatarinovim, a i tada je Bloom ukrao svu pažnju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Hana Huljić Grašo Hana Huljić i Domenica Žuvela +7 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić promijenila je frizuru i pokazala sad već poveći trbuščić: ''U moru plastike divno je vidjeti prirodnu ženu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 3 Igor Mešin +25 Igor Mešin i Maja Šuput Celebrity Igor Mešin nikad nije izgledao bolje, a evo tko je zaslužan za promjenu koju su svi primijetili: "Prezadovoljan sam"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene