Vratila se gažama

Maja ne posustaje - Luda ljetna zabava se nastavlja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

VIP gošće na jednom od popularnih Aquariusovih after partyja ovih dana bile su Maja Šuput i Lana Gadža Čermak.

Nakon što je obišla neke od najatraktivnijih turističkih lokacija po svijetu, Izrael i St. Tropez, naša pjevačica Maja Šuput nastavila je svoj odmor u Aquariusu na Zrću, gdje se upravo održava Feel Free Fest.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Maja se ovih dana vratila ljetnim gažama, a predah između nastupa iskoristila je za čašu šampanjca na jednom od popularnih Aquariusovih after partyja.

>> Maja uživa u St.Tropezu - pokazala izvrsnu liniju u bikiniju!

Pjevačica je „chillala“ u društvu lijepe Lane Gadže Čermak, unuke generala Ivana Čermaka, koja se trenutno odmara u Hrvatskoj.



Lijepa Lana, inače bivša djevojka Vedrana Ćorluke, koristi svaki trenutak kako bi uživala u ljetu prije nego što se vrati u London gdje studira i radi.

Odjevene u ležerno popodnevno izdanje, cure su uživale u ritmovima DJ-eva Crazibiza i Gregori Klosmana, koji su zaduženi za odličan provod na Aquariusovom Feel Free Festu, koji je počeo jučer, a traje do 30. srpnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene