S knedlom u grlu

Maja Milišić u suzama nakon ispadanja progovorila o provokacijama i prljavim igrama na Farmi

Maja Milišić i Roberto Levak (Foto: PR) Maja Milišić i Roberto Levak (Foto: PR) PR 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Milišić i Roberto Levak (Foto: PR) Maja Milišić (Foto: PR) Maja Milišić (Foto: PR) Maja Milišić (Foto: PR) Matej Margarin (Foto: PR) Matej Margarin (Foto: PR) Matej Margarin (Foto: PR) Dvoboj Farma (Foto: PR) Dvoboj Farma (Foto: PR) Dvoboj Farma (Foto: PR) +5 Dvoboj Farma (Foto: PR) Galerija

Nakon dvoboja s Matejom Margarinom, Farmu je ovoga puta napustila Maja Milišić.

Maja Milišić treća je natjecateljica koja je napustila show. Iako nije očekivala da će se naći u muško-ženskom dvoboju s Matejom, Maja je izgubila i napustila Farmu. Sa suzama u očima i knedlom u grlu, Maja nam je u intervjuu otkrila tko je igrao prljave igrice, s kime nije mogla uspostaviti dobar odnos, a progovorila je i o svom odnosu s Robertom.

Pogledaj i ovo Frane Ćorić (Foto: NOVA TV) Iskreno o svemu Frane Ćorić napustio Farmu: ''Neki nemaju veze s ovim showom, sve je zbog klope i tračanja''

Je li Farma opravdala tvoja očekivanja?

Farma je opravdala moja očekivanja. I više od toga. Dapače, pozitivno sam se iznenadila. Očekivala sam puno goru situaciju što se tiče svega. I eto jedino nisam očekivala te neke prljave igrice, ali eto.

Tko je po tebi igrao prljave igrice?

Pa prvo bih krenula od Mateja s kojim sam imala dvoboj. Pa preko Edite, Saše.

Što misliš zbog čega je Matej odlučio tebe izabrati za drugu duelisticu?

Nisam očekivala da će me Matej odabrati za drugu duelisticu jer smo bili ok i mislila sam da ima prećih ljudi s kojima je ulazio u konflikte, ali evo iznenadila sam se. Očito je to sve njegov plan. Možda je udario gdje najviše boli moju ekipu. Ne znam, možda sam ja bila najslabija karika u toj nekoj drugoj ekipi. Ali u tom dvoboju ja sam pobjednik jer je mene muško izazvalo na dvoboj. To pokazuje zapravo koliko je muško.

Kako bi opisala Mateja kao osobu?

Matej je zapravo vrlo eksplozivna osoba i u lošem je odnosu s dosta njih. Ulazio je u konflikte i bilo je tu dosta vrijeđanja. Luciju je znao izvrijeđati da je dovede do suza. Psovao joj je mamu. Uglavnom je pokazao da je jedno obično smeće i uopće nije muškarac. Daleko je od jednog muškarca što su i svi potvrdili. On igra prljavo i igra na to da samo ženske izbacuje, ali voljela bih da uđe u dvoboj s nekim od muških pa da vidimo koliko bi onda bio muškarac.

Misliš li da su farmeri možda imali predrasude o tebi?

Pa ja smatram da svi imamo predrasude o nekim ljudima tako da vjerojatno su oni o meni imali nekakve predrasude. Ne znam je li to možda što sam došla na farmu s noktima ili ne znam zbog čega, ali sigurno su imali.

Jesu li se pojavile neke simpatije među farmerima?

Među farmerima jesu, a što se tiče mene ja bih da to ostane moja slatka tajna. Svatko neka protumači onako kako želi.

Kad si već spomenula, moraš nam reći kako sada gledaš na svoj odnos s Robertom?

Pa ne znam... On mi je nekako bio podrška, oslonac, od smijeha do ramena za plakanje. Doslovno, sve mi je bio. Nekako smo si kliknuli. Našli smo se u tim nekim situacijama i to je to.

Misliš li da bi se nakon farme taj odnos mogao razvijati u nešto više?

Pa evo sve ćemo vidjeti, ne želim trčati pred rudo i govoriti unaprijed. S onima s kojima sam bila super ostat ću u kontaktu, a vidjet ćemo gdje će to sve odvesti i što se tiče njega i svih ostalih.

Je li se u nekim trenucima na farmi kod tebe javila ljubomora?

Pa ja mislim da je to sve bilo više zezancija nego ljubomora. To je sve nekako kroz smijeh išlo. Edita se možda malo motala oko Roberta. Ne da mi je smetalo, nego mi je to onako malo jadno. Očito se trpala Robertu i to nisam samo ja primjetila, nego svi. Roberto bi na to reagirao da nekad iskulira, nekad je spusti, nekad se nasmije. Kako kad.

Što ti je najviše nedostajalo na farmi?

Ono što sam mislila da će mi najmanje faliti, a to je hrana. Mislila sam da će mi najviše faliti tipa mobitel, društvene mreže, klima. Bez toga svega se može, ali hrana... O tome smo svi maštali! Pa slatkiši... Prije nego sam izašla ostavila sam dvije kockice čokolade Robertu. To mu je takav osmijeh izmamilo, zagrlio me kao da sam mu dala ne znam što hahaha. Tamo se baš počnu cijeniti neke sitnice i baš živiš u trenutku. Male stvari ti znače.

Što će ti najviše ostati u sjećanju sa farme?

Bilo je tu mnogo lijepih i smiješnih trenutaka. Najmanje je zapravo bilo tužnih i ružnih. Najviše će mi ostati u sjećanju to prijateljstvo s Kristinom što je bila uz mene kad god sam imala neku nedoumicu iili kada mi je trebao savjet. Roberto, što me gurao i nasmijavao te što je bio uz mene kad sam se bojala. Jurica što me ohrabrivao, Ozren što me izvlačio iz bedova i hladio mi glavu. Magarci će mi ostati u sjećanju jer sam se za njih brinula hahah. Baš sve lijepo će mi nedostajati. Sad vrtim film i suze mi naviru.

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene