Ne misle svi tako

Madonna opravdava šokantne prizore svog natečenog lica: "Pogledajte kako sam sada slatka!"

Madonna Madonna Twitter 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna - 1 Madonna Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 1 Madonna - 5 Madonna - 1 Madonna Madonna - 3 +5 Madonna - 3 Galerija

Madonna je šokirala javnost svojim natečenim licem na dodjeli Grammyja, a sada je pokazala kako izgleda nakon što su joj splasnule otekline od operacije.

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda 20. stoljeća, pop-kraljica Madonna (64), u posljednje vrijeme medijske stupce najviše puni svojom šokantnom pojavom.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

U želji da ostane vječno mlada, pjevačica je pretjerala s estetskim zahvatima i dovela se do neprepoznatljivosti, a njezino natečeno i izobličeno lice bilo je glavna tema nakon ovogodišnjih Grammyja, na kojima je bila jedna od prezenterica.

Njezino je lice za Daily Mail analizirao i estetski kirurg dr. Michale Horn, koji vjeruje da je Madonna bila na faceliftingu, ali i da je operirala nos.

"Madonna je tijekom godina zasigurno bila na brojnim plastičnim operacijama. Očito je da je prije Grammyja bila na faceliftingu jer joj je koža lica zategnuta i bez bora te joj oči djeluju manje. Također, prije je imala prirodni nos koji je pristao njezinu licu, no sada djeluje preusko", istaknuo je, a dodao je i kako je sigurno bila i na tretmanima botoksa te da je pretjerala s filerima.

"Pogledajte kako sam slatka sada kada su mi splasnule otekline od operacije", napisala je uz emotikon koji plače od smijeha.

"Puno si toga, ali slatka nikako", "Šališ se?", "Molim te, počni dostojanstveno starjeti", "Vrati nam staru Madonnu", neki su od brojnih komentara njezinih razočaranih obožavatelja koji bi voljeli kada bi se fokus s njezina lica ponovno vratio na glazbu.

Ipak, dio obožavatelja stao je u njezinu obranu, ističući kako je pjevačica od samog početka karijere bila kontroverzna i da je upravo to i jedan od razloga njezine velike popularnosti.

Zanimljivo je i da je Madonna dugo bila velika protivnica plastičnih operacija, a sada očigledno bez njih ne može živjeti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić +25 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Celebrity Na Instagramu osvanula fotografija Hane Huljić s proslave krštenja njezine i Grašine kćeri, pogledajte s kim se zabavljala

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pozirala u haljini koja jedva pokriva stražnjicu, no pažnju je ukrao drugi detalj na fotki: "Tko ti je radio kuhinju?!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene