Madonna izaziva

FOTO Ups! Podigla haljinicu previsoko i pokazala stražnjicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok su svi pazili kako hodaju crvenim tepihom, Madonna je svima pokazala nešto drugo.

Britanac Sam Smith odnio je veliku pobjedu na 57. dodjeli glazbenih nagrada Grammy u nedjelju u Los Angelesu s četiri nagrade, ali dodjela prestižne nagrade bila je pravo mjesto i za privlačenje pažnje. Brojne su se dame natjecale koja će zbog svoje odjevne kombinacije biti u centru, a jedna je osvojila i glavnu nagradu u ovom natjecanju.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: AFP) Popularna franšiza Postala je najmlađa glazbenica u povijesti koja je osvojila 4 Grammyja, a pripala joj je i još jedna velika čast

VIDEO Svi su se pitali samo jedno – Neće valjda to OPET napraviti?

Svi prisutni nisu skidali pogled s provokativne odjevna kombinacija pop kraljice Madonne, a 57-godišnja se pjevačica pobrinula da trenutak njezinog pojavljivanja na crvenom tepihu ostane zapamćen. Pred svima je prošetala u visokim crnim kožnatim čizmama koje su umjesto pete imale veliki čavao, mrežaste čarape i izazovan čipkasti dekolte. Malena haljinica upotpunjavala je korzet, a bujne su grudi jedva ostajale na svojem mjestu. 

Trenutak koji će svi pamtiti jest onaj kada je slavna diva podigla malenu haljinicu i otkrila crne tange i steznik dizajniran da joj pridržava guzu kako bi bila čvrsta i prćasta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene