Dive se njezinoj ljepoti

Za njom su ludjeli neki od najvećih svjetskih zavodnika, a u kratkom je roku postala senzacija na Instagramu

Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea i Gerard Butler (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: AFP) Galerija

31-godišnja manekenka Madalina Ghenea poznatija je po vezama sa slavnim muškarcima nego po poslovnim uspjesima.

Rumunjska manekenka i glumica blistala je na filmskom festivalu u Rimu.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea (Foto: AFP) Badići sve manji Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

Madalina Ghenea nije toliko poznata po filmskim ulogama koliko po izgledu te ljubavnim vezama sa slavnim muškarcima, no unatoč tome u kratkom je roku postala senzacija na Instagramu.

Duge noge, puna usta, obline, mačkaste oči i duga kosa ono su za čime su poludjeli muškarci, ali i žene diljem svijeta kada je u pitanju ova Rumunjka. Za njom je svojedobno poludio i holivudski zavodnik Gerard Butler, no veza nije uspjela, kao ni ona s Leonardom DiCaprijom. Zanimljivo, obojica su još uvijek neženje.

Slavna manekenka trenutačno ljubi poznatog trgovca umjetninama, Vita Schnabela, koji je poznat i po petogodišnjoj vezi s top-modelom Heidi Klum, ali i kratkoj romansi s glumicom Amber Heard.

Iako se svi pitaju čime to Vito osvaja neke od najljepših žena svijeta, među kojima su i Demi Moore te Elle Macpherson, Madalina se čitavo ljeto nije osvajala od poznatog milijunaša.

Iz propale veze s jednim rumunjskim ima i kćerkicu Charlotte. Njegovo je ime Matthew Stratan, no ni ta veza nije potrajala.

Navodno su problemi sa Stratanom započeli s rođenjem njihova djeteta, a njih je stvarala upravo ljepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve da spasi tu vezu, no nije mu uspjelo.

Madalina danas živi i radi u Italiji, a na Instagramu ima nešto manje od 800 tisuća obožavatelja koji se svakodnevno dive njezinoj ljepoti, a neki ju mediji nazivaju i modernom Sophijom Loren. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Na filmskom festivalu u Rimu Ghenea je pozirala bez Vite, a bajkovita haljina bez naramenica stajala joj je kao salivena. Ipak, bilo je to čedno izdanje atraktivne Rumunjke, koja inače itekako zna podignuti temperaturu na crvenim tepisima, baš kao i na društvenim mrežama. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene