Tužno

Bila je ludo zaljubljena u njega, a kad je shvatila jednu stvar počela se raspadati i okrenula se lošim stvarima

Anne Heche i Thomas Jane Anne Heche i Thomas Jane Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche i Thomas Jane - 3 Anne Heche i Thomas Jane - 2 Anne Heche i Thomas Jane - 1 Anne Heche - 1 Anne Heche Anne Heche i Ellen DeGeneres Anne Heche - 6 Anne Heche Anne Heche - 5 Anne Heche - 3 +17 Anne Heche - 4 Galerija

Ljubavni krah Anne Heche i Thomasa Janea glumicu je doveo do ruba, nakon čega se okrenula konzumiranju alkohola i opijata.

Stravična prometna nesreća koja je u smrt odvela holivudsku glumicu Anne Heche označila je tužan kraj njenog teškog života i kraha, a mnogi su uvjereni kako je do ruba stigla nakon što se razišla sa bivšim partnerom i glumcem Thomasom Janeom.

Pogledaj i ovo Anne Heche - 4 ispunit će joj posljednju želju Tužne vijesti iz Hollywooda: Gubi se svaka nada za glumicu koja je stradala u teškoj nesreći, obitelj se već oprašta od nje

Anne i Thomas zajedno su bili od 2019. godine, a on je godinu dana kasnije prenio svoj dom u četvrti Silver Lake u Los Angelesu u zajedničko vlasništvo. No samo sedam mjeseci nakon potpisivanja dokumenata o prijenosu, kuću su odlučili prodati i prekinuli su vezu.

"Bila je ludo zaljubljena u njega. Nakon toliko propalih veza mislila je da je konačno pronašla svoju osobu, tipa koji će zauvijek biti u njezinom životu. A kad je shvatila da neće uspjeti, počela se raspadati", izjavio je njezin anonimni prijatelj za Daily Mail.

"Anne su oduvijek progonoli demoni i na kraju, kada nisu uspjeli uspjeti, počela se raspadati i okrenula se stvarima koje je prije izbacila iz života, lošim stvarima", dodao je.

Iako se na fotografijama nastalima na mjestu nesreće vidjela boca nečega što je izgledalo kao votka, testovi krvi nisu prikazali prisutnost alkohola, ali bila je pozitivna na kokain i fentanil, što je potvrdio i glasnogovornik LAPD-a Jeff ​​Lee.

A nakon nesreće oglasio se i Thomas.

"Iako Anne i ja više nismo jedno, današnja tragična vijest bila je poražavajuća za mene i za sve koji je vole", izjavio je.

Anne je preminula u 54. godini nakon što su joj isključeni aparata za održavanje života, tjedan dana nakon stravične prometne nesreće koju je doživjela u Los Angelesu.

Tužnu vijest objavila je njezina prijateljica Nancy Davis, prenosi Showbiz411.

Glumica je doživjela moždanu smrt te su doktori proglasili kako više neće živjeti, piše Daily Mail. Anne su na životu održavali aparati koji su pomagali vitalnim organima da funkcioniraju jer je glumica na listi donora organa.

''Želimo zahvaliti svima na lijepim željama i molitvama za Annein oporavak i zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills'', započela je njena obitelj.

''Nažalost, zbog svoje nesreće, Anne Heche pretrpjela je tešku anoksičnu ozljedu mozga i još uvijek je u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti'', piše u izvještaju.

''Anne je imala veliko srce i svojim je velikodušnim duhom dirnula svakoga koga je srela. Više od svog izvanrednog talenta, širenje dobrote i radosti vidjela je kao svoj životni posao - posebno pomicanje igle za prihvaćanje onoga koga volite. Bit će zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog svoje svjetlosti'', oprostili su se.

Posljednje vijesti o glumici potvrdile su njezino kritično stanje te da se glumica nalazi u komi priključena na aparat za disanje.

Podsjetimo, prošlog je tjedna Anne doživjela tešku prometnu nesreću. Sa svojim automobilom zaletjela se u garažu te je zbog siline udarca došlo do požara na automobilu i cijeloj kući.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tommy Lee - 3 Tommy Lee - 2 Tommy Lee i Brittany Furlan - 2 Tommy Lee i Brittany Furlan - 4 +28 Tommy Lee i Pamela Anderson - 3 Celebrity Bivši suprug seks-bombe 90-ih bez pardona pokazao svoj "alat" na društvenim mrežama, javnost je u šoku!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 +10 Ivana Mišerić Celebrity Našu lijepu voditeljicu zbog fotki u badiću prozvali božicom, a ona se požalila da nema što za obući, pojasnila i zašto!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene