Jeste li primijetili to?

Jedan od najboljih sportaša današnjice sve je oduševio trikom kojim odaje privrženost ženi i kćeri na terenu!

Nikola i Natalija Jokić Nikola i Natalija Jokić Natalija Jokić/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola i Natalija Jokić Nikola Jokić Nikola Jokić Nikola Jokić Nikola Jokić Nikola i Natalija Jokić - 8 Nikola i Natalija Jokić - 7 Nikola i Natalija Jokić - 6 Nikola i Natalija Jokić - 1 Nikola i Natalija Jokić - 2 +5 Nikola i Natalija Jokić - 3 Galerija

Nikola i Natalija Jokić slove kao jedan od najstabilnijih parova u svijetu sporta, a on svoju privrženost obitelji pokazuje na domišljat način.

Srpski košarkaš Nikola Jokić jedan je od najuspješnijih sportaša današnjice, a osim što se svi dive njegovoj karijeri, dive se i njegovu mirnom i skladnom obiteljskom životu.

Nikola je od 2020. godine u sretnom braku sa suprugom Natalijom Jokić s kojom ima kćer Ognjenu i one su mu najveća podrška i često ga bodre na utakmicama, a on je svojim iskazom ljubavi i privrženosti prema njima iznenadio Amerikance, ali i obožavatelje diljem svijeta.

Naime, Nikola na košarkaškom terenu ne smije nositi vjenčani prsten, no on se domišljato sjetio kako da bude ipak uz njega. Tako na svakoj utakmici možemo vidjeti zlatni prsten vezan vezicama na njegovim tenisicama. U jednom on intervjua je otkrio kako je taj trik vidio još kod jednog suigrača u Srbiji i da kada nosi prsten ima osjećaj da je obitelj uz njega. A video o tome je i objavila čak i NBA na svom profilu na Twitteru.

Nikola i Natalija detalje svog privatnog života ne vole dijeliti s javnosti, a njihova se ljubav rodila nakon desetogodišnjeg prijateljstva u srednjoj školi. U vezi su bili osam godina, nakon čega su se 2020. godine vjenčali u Somboru, Nikolinom rodnom gradu gdje je održana proslava za pamćenje na kojoj su bili prisutni njihovi najbliži prijatelji i članovi obitelji. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natalija Jokić (@jokic.natalija)

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Jameson i Jessi Lawless - 1 Jenna Jameson i Jessi Lawless - 2 Jenna Jameson i Jessi Lawless Jenna Jameson i Jessi Lawless +21 Jenna Jameson - 11 Celebrity Plavuša za kojom su patili muškarci diljem svijeta udala se za ženu, kaže da je sa suprotnim spolom ranije bila samo zbog jednog razloga!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač zatražila je pomoć u odabiru badića, no prizori njezinih raskošnih oblina otežali su odluku vjernim pratiteljima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene