Prekinuli ove godine

LJUBAVNI SLOM Pred kamerama sreća, iza kamera rastava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su mnogi ove godine uplovili u bračnu luku ili započeli vezu, mnogi su ipak odlučili da je njihovoj ljubavi ipak došao kraj.

Ove je godine bilo svega – neki su odlučili da je vrijeme za brak, neki su odlučili oprostiti nevjeru, neki da je vrijeme za bebu, neki da je vrijeme da pred svima priznaju da vole osobe istog spola, a neki su pak odlučili da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

MRAČNA STRANA HOLLYWOODA Nakon velike ljubavi, ružan prekid

Prije samo nekoliko dana u javnosti se proširila vijest o rastavi slavnog srpskog glumca Bogdana Diklića i supruge Dijane Marojević. Diklić je, naime, doživio 2009. godine srčani udar te su mu jedva spasili život. Nakon svega, narušeno mu je teško i psihičko zdravlje, a otkad ga je supruga ostavila, glumac je depresivan. Upitan da komentira svoje bračno stanje, odgovorio je novinarima kako je to neumjesno pitanje.

Glumica Sanja Vejnović i filmski snimatelj Goran Mećava također su ove godine odlučili svoj brak privesti kraju. Par je prvu veliku bračnu krizu imao 2010. kada je u medije procurila afera Gorana Mećave s Vedranom Cetinom, tajnicom u Državnom inspektoratu, no Sanja mu je tada odlučila sve oprostiti i spasiti brak. Ovog puta nisu željeli otkriti što je presudilo.

Ova je godina bila presudna za još jedan par. Zagrebački kazališni redatelj i glumac Miran Kurspahić njegova partnerica Maja Cvitanović prekinuli su vezu koja je trajala dugih 11 godina. Iako su prije godinu i pol dobili kćer Minu, ipak nisu pronašli dobar razlog da dalje nastave zajedno.

'Rastajemo se – sastajemo se. Rastajemo se kao supružnici od stola i postelje, ali se kao roditelji, prijatelji i suradnici i dalje sastajemo. Molimo medije za razumijevanje i privatnost, osobito privatnost našeg djeteta. Unaprijed zahvalni, Larisa i Goran Navojec', tim su riječima Larisa i Goran prije tri mjeseca najavili svoj razvod.

Larisa i Goran vjenčali su se 2009. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Gregura. Sada, pet godina kasnije svatko kreće svojim putem, ali zajedničko im ostaje prijateljstvo i svakako roditeljska briga prema sinu.

No, nije sve bajno ni u svijetu stranih zvjezdica.

Prije nekoliko mjeseci svoj razvod objavili su Ryan Sweeting i Kaley Cuoco. Dugo su slovili za najslađi par Hollywooda, a onda su ostavili sve bez teksta. Iako je prvo bilo navedeno da su se sporazumno odlučili rastati, procurile su informacije koje navode drugačije. Cuoco je navodno ostavila supruga jer je alkoholičar i ovisan o tabletama. Bio je to ružan prekid, ali oni nisu jedini.

Svijet je šokirao i prekid žapca Kermita i Piggy, koji su objavu o raskidu dali u zajedničkoj izjavi na Facebooku i rekli su da je odluka bila teška. Dok je Piggy bila stidljiva, Kermit je jasno dao do znanja da je partner iz svinjskog roda odgovoran za prekid.

Ben Affleck i Jennifer Garner ovog su ljeta objavili da se razvode nakon 10 godina braka. Kako se pričalo, razlog prekidu bila je Benova ovisnost o kocki, no trudili su se i godinama posjećivali bračnog terapeuta. Mnogi kažu da je presudila Benova prijevara s dadiljom njihove djece, on je to oštro demantirao. Ipak, nakon svega ostali su u dobrim odnosima ponajviše zbog troje djece.

Osim službenih razvoda i prekida, šuškalo se o prekidu Amal i Georgea Clooneyja, Brad Pitta i Angeline, Taylor Swift i Calvina Harrisa, Severine i Igora i mnogih drugih, no oni se svi i dalje vole.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene