stvarno zgodna!

Vatrena Lile bujne atribute istaknula je u prsluku ispod kojeg je nosila samo grudnjak: "Danas izgledaš posebno lijepo"

Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić Ljubljana koncert - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 +21 Lidija Bačić - 3 Galerija

Lidija Bačić pozirala je u crnoj kombinaciji koja je pokazala njezinu vitku figuru, a otkrila je i kako se nalazi u Splitu.

Pjevačica Lidija Bačić pozirala je u crnim hlačama na koje je sjajno iskombinirala crni prsluk s resicama.

Prsluk nije zakopčala do kraja što je otkrilo kako ispod nosi samo grudnjak te je tako pokazala svoje bujne grudi i ravan trbuh. 

Zlatni nakit i valovi u kosi unijeli su malo svježine u ovaj tmuran stajling. Lidija je u opisu otkrila kako se nalazi u Splitu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Danas izgledaš posebno lijepo", "Prekrasna", "Blistaš", "Savršena", "Lijepa i Draga", samo su neki od komentara. 

Inače, Lile se voli pohvaliti i činjenicom da uživo izgleda isto kao i na fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama jer ih, za razliku od brojnih drugih zvijezda, nikada ne uređuje.

"Ti pusti filtri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliče, ali tko voli, nek' izvoli. Ja ih ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom pa ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja", ispričala nam je pjevačica jednom prilikom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle u seriji ''Suits'' Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 8 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 7 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 4 +25 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 1 Zanimljivosti Evo kako je princ Harry reagirao nakon što je pogledao eksplicitne scene svoje supruge: ''Trebala mi je terapija...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 2 +25 Ana Gruica Uglešić - 2 Celebrity Splitska glumica sa suprugom je otputovala iz Hrvatske, a svu je pažnju ukrala njezina promjena imidža!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene