I to na stolu!

Samo Lidija Bačić može ovako pozirati u kuhinji, zbog prizora u seksi rublju stižu joj zanimljive ponude!

Lidija Bačić Lidija Bačić Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić i Goran Karan - 2 Lidija Bačić i Goran Karan - 4 +18 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić na profilu na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u kuhinji u crvenom donjem rublju.

Pjevačica Lidija Bačić poznata je i po provokativnim fotografijama kojima gotovo svakodnevno uveseljava svoje obožavatelje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 2 Kako vam zvuči? Poslušajte kako zvuči pjesma koju je Lidija Bačić posvetila Hajduku i Dalmaciji: "Imala sam potrebu ovo snimiti..."

Tako je sada pozirala u seksi crvenom donjem rublju, i to na kuhinjskom stolu sa zdjelom u rukama.

Iako nije otkrila što je pripremala, na nozi joj se prosulo malo brašna, pa je većina pratitelja pretpostavila da se radi o kolačima, a mnogi su ih poželjeli i probati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Najljepša kuharica", "Jesi li za da zajedno pravimo kolače za Božić?", Tako si seksi", "Prekrasna" "Bomba", "Ljepotica prava", "Divna si", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod fotke.

Inače, Lidija je poznata i po tome da ne uređuje svoje fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama, o čemu je jednom prilikom progovorila i za DNEVNIK.hr.

"Ti pusti filteri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliči, ali tko voli, nek' izvoli. Ja ih nekako ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom, pa ja osobno ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja", ispričala nam je Lile.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Van Looy Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić +15 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Evo zbog kojih su fotografija belgijski mediji uvjereni da suprug Blanke Vlašić ima izvanbračnu aferu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene