seksi izdanje

Lidija Bačić u muškom društvu servirala raskošan dekolte, a opasni prorez otkrio je i njezine vitke noge!

Lidija Bačić Lidija Bačić Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Goran Karan - 2 Lidija Bačić i Goran Karan - 5 Lidija Bačić i Goran Karan - 3 Lidija Bačić i Goran Karan - 4 Lidija Bačić i Goran Karan - 6 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +19 Lidija Bačić - 1 Galerija

Lidija Bačić nastupila je na svečanom otvaranju Europskog prvenstva u vaterpolu u Splitu u haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom, a na pozornici su joj se pridružili Goran Karan i Klapa Sebenico, s kojima je izvela pjesmu "Do posljednjeg daha".

Pjevačica Lidija Bačić nastupila je na svečanom otvaranju Europskog prvenstva u vaterpolu u Spaladium Areni.

Pogledaj i ovo In Magazin: Goran Karan i Lidija Bačić, vaterpolo Novo ruho uz pomoć lile Goran Karan i Lidija Bačić u suradnji s našim vaterpolistima pokazali su jednu svoju sasvim drugu stranu, evo kako je došlo do ovog spoja!

Za tu je prigodu odabrala dugačku bijelu haljinu s dubokim izrezom na dekolteu i visokim prorezom na donjem dijelu, kroz koji je pokazala vitke noge.

Zgodnoj Lidiji na pozornici su se pridružili pjevač Goran Karan i Klapa Sebenico, s kojima je otpjevala pjesmu "Do posljednjeg daha", koju su snimili kao podršku našim vaterpolistima. Radi se o Goranovoj pjesmi staroj 12 godina, kojoj su udahnuli novo ruho.

"Ja obožavam Gorana, Goran je jedan od naših najboljih pjevača u zemlji s glasom koji probija - kad zapiva, stakla pucaju. Obožavam njegov glas, tako da je i meni čast s Goranom družit se u pjesmi i da se naši glasovi spoje", kazala je nedavno Lidija za IN Magazin.

Bačić se uoči predstavljanja pjesme družila i s našim vaterpolistima, i to u crvenom bikiniju, čime se pohvalila u videu koji je objavila na svojem Instagramu i kojim je izazvala pravu pomutnju.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Maja Kovačević Marijana Seifert Marijana Seifert +16 Marijana Seifert Celebrity Dok traje potraga za Marijanom iz Big Brothera, njezina sestra napravila je neočekivan potez: "Ovo je lakši način da dođem do zarade"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 7 +25 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u uskoj i prozirnoj haljini okrenula leđa kameri, oblinama zaludjela fanove: ''Joj, vidi guzu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene