Teret slave

Član svjetski popularnog benda progovorio je o mračnoj strani dana kada se činilo da je najsretniji

Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Getty Images) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) +0 Liam Payne (Foto: AFP) Galerija

Liam Payne progovorio o danima provedenim u One Directionu.

Pjevač i bivši član planetarno popularnog boy benda One Direction, koji je svojevremeno žario i palio, Liam Payne progovorio je o razdoblju provedenom u bendu i otkrio kako je ono za njega bilo poprilično toskično.

Pogledaj i ovo One Direction (Foto: Getty Images) Odala je baš sve Otkrila prljavo rublje neprežaljenog boy-benda i komentirala glasine da su gej: "Svi su spavali sa svima''

25-godišnji pjevač priznao je da se borio kako bi izašao na kraj s teretom svjetske slave i da se okrenuo alkoholu kako bi postigao lažni dojam sreće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

U iskrenom intervjuu za Men's Health Australia, Liam je otkrio kako se još uvijek bori s osjećajem kontrole i vjeruje kako je briga o vlastitom mentalnom zdravlju vrlo važna za izvođače.

"Kada odrađujete stotine i stotine koncerata, pjevate 22 iste pjesme svaki dan, jednostavno morate izaći iz toga. Osjećate se kao da ste obukli Disneyjev kostim prije nego ste izašli na pozornicu i ispod njega ste često bijesni jer ne možete izaći nikako i shvatiti što se događa oko vas. Žarili i smo palili ali bilo je određenih razdoblja koja su bila toksična. Teško je kada imate toliko količinu slave na leđima kao što smo mi imali kao bend", izjavio je Liam.

Dodao je kako je imao sreće što je imao mogućnost izaći iz te priče i vratiti se vlastitom osjećaju normalnosti ali i kako se dan danas bori s osjećajem da ne iznevjeri ljude oko sebe kao i s anksioznošću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

U jednom od prijašnjih intervjua za Esquire Middle East otkrio je kako se ponekad osjećao toliko loše da nije imao volje izlaziti iz kuće.

"Naručio bih kavu u Starbucksu i počeo bih se znojiti jer nisam znao jesam li postupio ispravno ili ne. Pomislio bih, pa ja ne želim biti ovdje. Imao sam i problema s odlaženjem na benzinske i plaćanjem benzina", priznao je Liam.

One Direction, kojeg su uz Liama Paynea činili i Niall Horan, Harry Styles i Louis Tomlinson prestao je postojati 2016. godine kako bi se mogli fokusirati na samostalne karijere, dok je jedan od osnivača Zayn Malik napustio bend godinu dana ranije.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Getty) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +2 Tom Hardy (Foto: Getty Images) Celebrity Žene diljem svijeta godinama ga obožavaju, ali on još od 2009. ima oči za samo jednu damu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene