Bila je seks simbol!

Na spomen njezinog imena 90-ih su svi uzdisali, a danas svojim izgledom zabrinjava ljude na ulici

Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) +0 Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Galerija

Lice Lare Flynn Boyle danas je uništeno estetskim operacijama i pretjeranim tretmanima o kojima je postala ovisna.

Tijekom 90-ih godina na sam spomen imena holivudske glumice Lare Flynn Boyle uzdisali su muškarci ali žene diljem svijeta, nije bilo nikoga tko nije volio tu glumicu irskog podrijetla koja je imala status živućeg seks simbola.

Pogledaj i ovo Lara Flynn Boyle Prepoznajete li je? Ova žena nekad je bila pojam ljepote, a sad je rijetko vidimo: Skriva se u svom domu zbog štete koju si je napravila!

Međutim, od tada je prošlo dosta vremena, a od Larine prirodne ljepote nije ostalo ama baš ništa, čak joj ni predivna zelena boja očiju ne dolazi do izražaja od natečnosti kapaka i obraza.

Gdje god da se pojavi, danas 49-godišnja glumica šokira izobličenim licem na kojem su trag ostavile brojne estetske operacije i zahvati, a koji su joj na kraju krajeva donijeli više lošega nego dobrog u životu. Njezina ovisnost o tretmanima botoksom uzela je maha i umjesto da izgleda mlađe, što je vjerujemo željela postići njegovim korištenjem, glumica izgleda desetak godina starije.

Lara danas ne vodi nimalo glamurozan način života, baš suprotno, često je viđena u javnosti neurednog izgleda, s cigaretom u ruci ili kako uživa u velikim količinama alkohola usred bijela dana.

Svjetsku je slavu stekla u kultnoj seriji "Twin Peaks" na čijem se snimanju zaljubila u kolegu Kylea MacLachlana, a najviše pažnje javnosti izazvala je ona s 33 godine starijim legendarnim glumcem Jackom Nicholsonom koji je u to vrijeme bio očaran njezinom ljepotom, baš kao i čitav svijet.

Iako je ona ta koja je prekinula vezu, ostavila Jacka i slomila mu srce, kao da ni ona nakon svega više nije bila ona "stara" Lara.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 4 Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) +1 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Celebrity Iako u braku, uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s lijepom kolegicom i bez prstena na ruci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene