iščekivanje najvažnije uloge!

Domaća glumica objavila da je trudna, sretnu vijest saznala dva dana nakon rođendana: "Dobila sam prekrasan dar"

Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) +0 Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Galerija

Lana Gojak Bajt očekuje prvo dijete s redateljem Sinišom Bajtom s kojim je u braku od kolovoza 2019.

Lana Gojak Bajt (37) podijelila je sretnu vijest o trudnoći sa svojim pratiteljima na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Lana Gojak Bajt Neke je i prozvala Naša glumica podijelila neugodno iskustvo, jutro provela u bolnici, a onda se bome naljutila: "Srećom pa mama nije cicija"

"U sretnom iščekivanju najvažnije uloge života! Avantura počinje!!!", napisala je domaća glumica koju pamtimo po ulozi Edite u seriji "Čista ljubav". 

Lana je objavila dvije fotografije na kojima je pozirala iz profila i može se primijetiti njezin trudnički trbuh koji je dodirnula desnom rukom, ali i velik osmijeh. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Mnogi pratitelji i kolege su joj čestitali na trudnoći, a slike su u sat vremena prikupile više od 1.000 lajkova. Glumica je za magazin Story otkrila da je trudna nešto više od četiri mjeseca. 

"Gotovo sam na pola puta. Za trudnoću smo doznali dva dana nakon mog rođendana pa sam dobila zaista prekrasan rođendanski dar. Bili smo jako sretni i uzbuđeni, jedva smo dočekali obaviti prve preglede da možemo podijeliti vijest s našim obiteljima. Znamo spol naše bebice, ali tu smo najslađu tajnu odlučili zasad zadržati za sebe", ispričala je. 

Inače, Lana je od kolovoza 2019. u braku s redateljem Sinišom Bajtom (45) s kojim očekuje prvo dijete. 

Par je se upoznao slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a ostalo je povijest.

Svoju vezu okrunili su brakom u Trstu 2019. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene