presretna je

Slavna ljepotica potvrdila glasine koje već neko vrijeme kruže, nakon 30 godina odlučila se na veliku promjenu!

Kylie Minogue (Foto: AFP) Kylie Minogue (Foto: AFP) Afp 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Minogue (Foto: AFP) Kylie Minogue (Foto: AFP) Kylie Minogue (Foto: AFP) Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Instagram) Kylie Minogue (Foto: Instagram) +13 Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Galerija

Kylie Minogue odlučila se nakon 30 godina preseliti iz Velike Britanije, a ističe kako nije očekivala tolike reakcije na takvu vijest.

"Džepna Venera" Kylie Minogue jedna je od najpopularnijih australskih pjevačica, a nakon 30 godina koliko je živjela u Velikoj Britaniji, vraća se u svoju rodnu državu. Vijesti je potvrdila tijekom intervjua za BBC Radio 2, a priznala je kako nije mogla vjerovati da je publika uopće reagirala na njezino preseljenje.

Pogledaj i ovo Kylie Minogue, Jason Donovan Ponovno skupa Ostavila ga je zbog muškarca kojeg nije prežalila ni nakon njegove smrti, a život ih sad opet spaja

Naglasila je da će se uvijek rado vraćati u Veliku Britaniju. "Zvali su me prijatelji i pitali me što se događa. Svima sam rekla da se selim, ali da ne odlazim zauvijek. Pa uvijek ću se vraćati ovdje", rekla je pjevačica koja je prije nekoliko dana objavila i novu pjesmu.

53-godišnja Kylie ne smatra da će joj se život pretjerano promijeniti nakon preseljenja jer ionako čitavo vrijeme putuje. "Ove sam godine provela dosta vremena sa svojom obitelji u Australiji i zaista sam se dobro osjećala. Već neko vrijeme razmišljam o tome da se vratim kući i sada sam napokon to odlučila", rekla je presretna Minogue. Glasine o njezinu preseljenju kruže već neko vrijeme, no ona smatra kako nema potrebe da ljudi pretjerano pričaju o tome.

Još otkako je 1987. godine objavila pjesmu "Locomotion", Kylie je postala globalni hit. Do danas je zadržala status jedne od najvećih pop-zvijezda na svijetu, a uz brojne nagrade koje je redovito dobivala, svjetske medije je nerijetko punila i svojim privatnim životom, ali i strašnom bolešću s kojom se borila.

Minogue su liječnici dijagnosticirali rak dojke kada je imala 36, 2005. godine. Zbog zdravlja je otkazala drugi dio svoje svjetske turneje te je odmah otišla na liječenje. Mediji su pratili svaki njezin korak, a u to je vrijeme čak i bivši premijer Australije, John Howard, slavnoj pjevačici poslao poruku podrške. Cijeli svijet je bio uz nju, a Kylie je u svibnju te godine bila na operaciji. Kemoterapiju je nakon operacije nastavila u Francuskoj, a kada se rak počeo povlačiti, pjevačica je još nekoliko mjeseci bila na liječenju. Kada se izliječila pjevačica je često govorila o zdravstvenim problemima u javnosti, a ni danas nema problem sa spominjanjem kemoterapije.

Tijekom zavidne karijere Kylie je ljubila brojne poznate kolege. Dok je glumila u australskoj sapunici "Neighbours" hodala je s kolegom Jasonom Donovanom, s kojim je bila pet godina. Par se rastao 1989. godine. Navodno ga je ostavila zbog frontmena grupe INXS, Michaela Hutchencea, s kojim je bila do 1991. godine. Hutchence je Kylie ostavio jer se zaljubio u manekenku Helenu Christensen.

Ljubila je i Lennyja Kravitza, Stephanea Sednaouija, s Jamesom Goodingom je bila tri godine, a ljubila je i Oliviera Martineza. Maneken Andrés Velencoso i pjevačica zajedno su bili od 2008. do 2013. godine, a razlog prekidu bili su njihovi prebukirani rasporedi. Prije sadašnje ljubavi bila je u vezi sa Joshuom Sasseom, s kojim je prekinula prije tri godine, a od onda je u zagrljaju Paula Solomonsa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene