Kakva transformacija

STRAŠNO pokupila je virus i pretvorila se u ovo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gotovo svakodnevno putem njenog Instagram profila možemo pratiti promjene stila, ali ovakvu je još nismo imali priliku vidjeti.

Kylie Jenner ljepotica iz klana Kardashian svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog izgleda, frizure, šminke, garderobe. Sada samo je imali priliku vidjeti u potpuno novom izdanju u kojem je nikako ne želimo sresti u mraku.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 2 svi pamte scenu s njim na balkonu! Najmlađi sin Michaela Jacksona pravi je misterij za javnost, a njegova najnovija fotografija sada kola internetom

 

Jesi li to ti? Bez šminke sasvim je obična 18-godišnjakinja

Kylie je za potrebe snimanja spota 'Dope'd Up' njenog dečka Tyga, postala zombi i to prilično strašan. Spot je već naišao na brojne kritike jer neke scene neodoljivo podsjećaju na kultni spot Michaela Jackson 'Thriller', a u drugim scenama korišteni su prepoznatljivi likovi iz horror filmova. Ipak najviše kritike pokupila je sama Kylie zbog svoje loše glume.

Za one slabijeg želuca upozorenje, spot je prepun krvi, raznih dijelova tijela i uznemirujućeg sadržaja.

S obzirom na to da je spot rađen za noć vještica i vrlo vjerojatno nema pretenzije postati jedan od najboljih, kritike su možda ipak malo pretjerane. S druge strane, ovo je znak da se Kylie nikako ne treba upuštati u glumačke vode.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene