Zna se i zašto

Kraljica Elizabeta prekršila dugogodišnju tradiciju, a jedan je detalj na njoj kod nekih potaknuo zabrinutost

Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta The Royal Family/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta i Elizabeth Truss Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Liz Truss Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +10 Elizabeta II. u Londonskom metrou - 5 Galerija

Kraljica Elizabeta je u svom dvorcu Balmoral primila britansku premijerku Elizabeth Truss i time još jednom ispisala povijest svoje zemlje.

Kraljica Elizabeta doživjela je pravi izljev ljubavi na društvenim mrežama nakon što je obitelj objavila fotografije njezinog prijema nove britanske premijerke Elizabeth Truss u svom dvorcu Balmoral u Škotskoj.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta s praunučadi Vidite li vi o čemu je riječ? Još jedna fotografija kraljevske obitelji koju je snimila Kate ima sumnjive detalje, i za ovu se vjeruje da obrađivana

Bila je to povijesna audijencija jer je 96-godišnja kraljica tu dužnost po prvi odradila van Buckinghamske palače, nakon što se suočila s problemima s kretanjem. To su ujedno i njezine prve fotografije objavljene nakon što je 21. srpnja otputovala na svoj ljetni odmor.

Mnogi korisnici društvenih medija izrazili su podršku, komentirajući kako se premijerka dobro predstavila i odala poštovanje kraljici za čijeg se kraljevanja izmijenilo 15 premijera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

"Njezino veličanstvo danas izgleda divno", Najveličanstvenija od svih članova kraljevske obitelji", "Obožavam ju", "Njezino veličanstvo prvi put nakon nekog vremena izgleda istinski sretno", "Želi li još netko otići do kraljice i snažno je zagrliti?", komentirali su njezini obožavatelji, no neki su izrazili zabrinutost zbog modrica na njezinoj ruci. 

"Kraljica je danas primila zastupnicu Elizabeth Truss i zatražila od nje da formira novu administraciju. Gospođa Truss prihvatila je ponudu Njezina Veličanstva i poljubila ruke nakon njezina imenovanja za premijerku i prvog gospodara riznice", stoji u službenom priopćenju iz palače.

Sastanak se održao u salonu Balmoral sa zelenim tepihom, koji ima odgovarajuće zelene sofe, fotelje s uzorkom lišća, otvoreni kamin i brojne antikne slike s temom konja na zidovima. Kraljica obično provodi kolovoz i rujan u svom utočištu u Highlandsu, gdje joj se u različitim fazama pridružuju ostali članovi obitelji.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Ana Sasso Nikolina Pišek i Nives Ivanković Nikolina Pišek i Nives Ivanković +22 Nikolina Pišek Nekad i sad Pogledajte kako je Nikolina Pišek izgledala prije 16 godina, zbog ovakvih fotografija ne može zatajiti zahvate!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk i Bradley Cooper +10 Irina Shayk - 2 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene