napokon samostalan

Zadnjih godina zaveo je čitav niz poznatih ljepotica koje su ludjele za njim, a tek sad je iselio iz majčina podruma, evo gdje se skrasio

Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson na The Tonight Showu (Foto: Instagram) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +1 Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Pete Davidson donedavno je živio u podrumu kuće svoje majke, a na društvenim mrežama je fanovima sada pokazao svoj novi stan.

27-godišnji komičar Pete Davidson koji je osvojio brojne poznate ljepotice na TikToku je objavio da se iselio iz majčina podruma te je pronašao vlastiti stan.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 Očekivano? Čini se da su presudile godine: Najpoznatija Kardashianka ostavila dečka jer je bio nezreo i neozbiljan

"Upravo sam se iselio iz majčine kuće", rekao je komičar koji je inače i bivši zaručnik Ariane Grande. S pjevačicom je živio u njezinom stanu na Manhattanu, no kada su prekinuli vratio se mami.

 Pete se tako iz skromnog podrumskog stana preselio u moderni stan u njujorškom State Islandu, koji ima dvije spavaće sobe, visoke stropove, terasu i privatni ulaz, a cijena mu iznosi 1,2 milijuna dolara.

Njegova odluka da ostane u toj četvrti izazvala je raspravu na društvenim mrežama, jer neki ne mogu shvatiti zašto je odlučio ostati u toj nepopularnoj i pomalo zaboravljenoj četvrti koju malo tko voli.

Staten Island je inače poznat kao jedno od povijesnih utočišta za mafijaše, a u razdoblju od 1948. do 2001. godine tu se nalazilo i gradsko smetlište. 

Inače, Peteu je Ariana Grande posvetila pjesmu "Thank U, Next" i u njoj se nalazi stih: "Čak smo se zamalo vjenčali, i za Petea jako sam zahvalna". Par je bio u vezi tek tjedan dana kada su se zaručili.

Nakon pjevačice Pete je ljubio 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale, zbog čega su bili na meti kritika i javnost se šalila na njihov račun komentirajući da izgledaju kao majka i sin. Par je uhvaćen tijekom vrućih poljubaca za zadnjem sjedištu taksija, a nakon četiri mjeseca njihova je veza završila. Bio je u vezi i s manekenkom Kaiom Gerber.

Posljednjih se dana šuška kako ljubi zvijezdu serije "Bridgerton", Phoebe Dynevor (25). Nisu potvrdili svoju vezu, no mnogi ističu kako se više ne mogu sakriti, a na društvenim mrežama često objavljuju fotke s istih mjesta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene