Kakva ekipa!

Okupili se bivši predsjednici i predsjednica Hrvatske, Kolinda u haljini s prozirnim detaljima bacila ostale u drugi plan

Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 3 Sandra Simunovic/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 4 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 3 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 2 Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +4 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović zajedno su pratili svečani koncert u zagrebačkom HNK povodom Dana državnosti i 30. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske.

Povodom Dana državnosti i 30. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu održan je svečani koncert kojem su prisustvovali i bivši hrvatski predsjednici.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović u loži su sjedili jedno pored drugog, a sudeći prema njihovim nasmiješenim licima na fotografijama, pritom su uživali i u ugodnom razgovoru.

Kolinda je za ovu je prigodu odabrala crnu haljinu s prozirnom tkaninom na području dekoltea i šarenim detaljima u kojima se istaknula među bivšim predsjednicima, dok su Mesić i Josipović nosili klasična tamna odijela.

Bivša predsjednica zadnjih mjeseci privlači veliku pažnju gdje god se pojavi bog svoje nikad vitkije linije, zbog koje je i na društvenim mrežama obasipaju komplimentima, a netko joj je posvetio i cijeli profil na Instagramu na kojemu joj piše hvalospjeve.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 +20 Marko Ciboci - 7 Celebrity Marko Ciboci o šminki na muškarcima i tituli najstrožeg člana žirija: "Mnogi ljudi bježe od realnosti"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mada Peršić i Emil Kirbiš - 1 Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš +13 Mada Peršić i Emil Kirbiš Celebrity Novi ljubavni par na domaćoj sceni: Glumica i glazbenik stali na kraj nagađanjima i poljupcima potvrdili vezu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene